Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 4 får nu Lollipop i Danmark

Samsung Galaxy Note 4 får nu Lollipop i Danmark

Hvis du er blandt ejerne af Samsung Galaxy Note 4, kan du nu glæde dig over at have Lollipop-opdateringen klar.

Samsung er fortsat i fuld sving med at opdatere sine smartphones. Nu gælder det Samsung Galaxy Note 4 i Danmark, som nu får alle Lollipop-herlighederne at føle.

Selv om opdateringen allerede rullede ud til de første europæiske lande for over to måneder siden, er det først i disse dage, at den når danskerne. Derfor kan ejere af Galaxy Note 4 med modelnavnet SM-N910F nu opdatere softwaren til Android 5.0.1 Lollipop.

Læs også: Se Android Lollipop på Samsung Galaxy S5

Hvis du ikke automatisk modtager en notifikation om den den 993 Mb store Lollipop-opdatering, skal du selv gå ind i Indstillinger » Om enhed » Softwareopdatering » Opdater. Herefter bør du blive underrettet om den nye opdatering, som ser ud på billedet som vist nedenunder.

Det er ikke kun danskere, der kan nyde godt af den nye Android-version. Ifølge Sammobile er Storbritannien, Tyskland, Holland, Sverige, Østrig, Italien, Polen, Norge, og Spanien blandt nogle af de mange lande, hvor den nye opdatering til Galaxy Note 4 lander.

Her er nyhederne i Android 5.0 Lollipop

Med softwaren opdateret til Lollipop får du en helt ny brugerflade at se, som går under navnet Material Design. Samsung tilføjer dog sin egen TouchWiz-tilpasning ovenover, som med version 5.0 tager sig ud i en lidt mere skrabet udgave end tidligere set.

Læs også: Android Lollipop er landet - De 10 bedste nyheder

Foruden det ændrede design får du spændende funktioner som det nye notifikationssystem, hvor du kan vælge tre forskellige prioriteter og angive, hvordan notifikationerne skal, eller ikke skal, forstyrre dig. Låseskærmen viser nu også dine notifikationer, så du nemt har adgang til dem.

Generelt er ydelsen forbedret over hele linjen, hvilket bør resultere i en mere flydende brugeroplevelse i forhold til Kitkat-versionen.

Læs også: Det betyder Lollipop for driftstiden

Sådan ser beskeden om den nye opdatering ud til Samsung Galaxy Note 4.
Sådan ser beskeden om den nye opdatering ud til Samsung Galaxy Note 4.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies