Samsung Galaxy Note 4 først til november

Den store phablet kommer ikke til Danmark i oktober alligevel, ivrige købere må vente til november

Samsung Galaxy Note 4 først til november

På Facebook lagde Samsung en grafik op for en lille uges tid siden, hvor man kunne se Samsung Galaxy Note 4s lanceringsdatoer. Den grafik har dog indeholdt fejl, og derfor har Samsung fjernet den igen.

Det betyder for os i Danmark, at Galaxy Note 4 ikke kan købes 17. oktober, som det ellers fremgik af grafikken. Samsung Galaxy Note 4 kan købes i Danmark fra den 7. november.

Læs også: Samsung: Begrænset mængde Galaxy Note Edge

Har man allerede beslutet sig for, at Samsung Galaxy Note 4 skal være ens næste mobil, så må man altså vente lidt længere med at få den mellem hænderne.

I mellemtiden kan man dog stadig kigge på vores galleri af Samsung Galaxy Note 4, og der er selvfølgelig også lidt læsestof i form af vores første møde med Samsung Galaxy Note 4

Historien forstsætter

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 24/9/2014 gik redaktionen videre med en ny vinkel på Samsung Galaxy Alpha: Elegant muskelmobil [TEST]Klik her for den efterfølgende artikel.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.