Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 5 Dual-SIM variant har microSD slot

Samsung Galaxy Note 5 Dual-SIM variant har microSD slot

Det første billede af en Dual-SIM variant af Note 5 viser at den ene plads til et SIM kort, også kan fungere som microSD slot.

Før lanceringen af Galaxy Note 5, verserede der rygter om en dual-SIM version som faktisk havde plads til at udvide hukommelsen med et microSD kort. Som bekendt har den almindelige Note 5 ikke mulighed for at udvide hukommelsen, noget som mange havde ønsket.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Note 5 og kurvet Galaxy S6 Edge+

Rygtet har nu vist sig at være sandt, det første billede af en Dual-SIM Note 5 variant er dukket op, her står det klart at den ene plads til et SIM kort, også kan bruges til et microSD kort. Det ser godt nok ud som om at SD kortet vil drukne i bakken, men jeg formoder der leveres en slags adapter med.

Dette design kunne have været brugt på samtlige Note 5 modeller, dog kunne man have udeladt Dual-SIM funktionaliteten på de markeder hvor Samsung ikke ønskede at levere den funktionalitet, så ville de fleste da i al fald have fået det microSD slot de ønskede.

Læs også: Samsung Note 5 ikke til Danmark foreløbigt

For nuværende vides det ikke hvilke markeder den afbillede Note 5 er tiltænkt, men hvis man gætter på Kina er det nok ikke helt ved siden af.

Kilde: PhandroidForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies