Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 7 edge kan få dual-kamera

Samsung Galaxy Note 7 edge kan få dual-kamera

Samsungs næste Note-phablet, som ventes at hedde Galaxy Note 7 edge, bliver ifølge de seneste rygter udstyret med to kameraer bagpå i stil med LG G5.

Dette er et konceptbillede af den nuværende Galaxy Note 5, men den næste Note vil formentligt minde en del om den.
Dette er et konceptbillede af den nuværende Galaxy Note 5, men den næste Note vil formentligt minde en del om den.
Foto: Concept-phones.com

Rygterne om den kommende Note-phablet fra Samsung intensiveres gradvist i takt med, at en mulig lancering nærmer sig. Først forlød det, at Samsung testede en variant med og uden skærm, hvorefter Samsung senere hen besluttede sig for at gå med den kurvede skærm.

Dernæst gik rygterne på, at den sydkoreanske producent ville ændre generationsnummeret på den, sådan at den følger Galaxy S-serien. Med den kurvede skærm ventes den næste Note altså at hedde Galaxy Note 7 edge, men det er ikke dagens store nyhed.

Læs også: Rygte: Samsungs næste Galaxy Note kaldes Galaxy Note 7

Det er derimod, at Samsung ifølge hjemmesiden I4U vælger at udstyre den kommende Galaxy Note 7 edge med to bagkameraer - altså i et dual-kamera-setup. Noget tyder på, at det bliver en af dette års helt store features, hvor LG G5 og Huawei P9 allerede har to kamerasensorer bagpå, men implementeret på to forskellige måder.

Samsung ser ud til at gå samme vej som LG, hvilket vil sige, at den ene sensor vil fungere som den primære kamerasensor, mens den anden vil være med vidvinkel, så du kan fange et langt større område af dit motiv.

Læs også: Rygte: Samsung tester Galaxy Note 7 - med og uden kurvet skærm

At Samsung hopper med på vognen skal formentlig ses som et modsvar til Apples kommende iPhone 7 Plus, der også med al sandsynlighed får to kamerasensorer. Her menes den sekundære kamerasensor dog at være udstyret med 2-3 gange optisk zoom, så du kan få knivskarpe billeder selv fra lang afstand, hvor digital zoom vil komme til kort og i stedet forværre billedkvaliteten.

Samsung Galaxy Note 7 edge: Foreløbige specifikationer

  • Skærm: 5,8" QHD (1.440 x 2.560 pixels)
  • Kamera: 12 Megapixel, f/1.7 og 5 megapixel fontkamera
  • Processor: Snapdragon 823 (4 x Kryo-kerner)
  • RAM: 6 GB LP-DDR4
  • Batteri: 4.000 mAh
  • Andet: USB Type C-port og IP68-vandafvisende

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies