Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 7: Flere specifikationer afsløret

Samsung Galaxy Note 7: Flere specifikationer afsløret

Nye oplysninger fra evleaks gør os klogere på den kommende Samsung Galaxy Note 7, som han blandt andet kan bekræfte, at den kommer til at hedde.

Foto: uswitch.com

Mens Samsung arbejder på højtryk for at gøre den næste Note-topmodel klar, dukker flere specifikationer på den drypvis op.

Det er tilfældet igen i dag, hvor den altid velinformerede tipster på Twitter, evleaks, er ude med en ny række af oplysninger, længe før telefonen officielt lanceres.

For en måned siden opstod der tvivl om, hvad Samsung vil navngivne den næste Note-topmodel. Det forlød nemlig, at den sydkoreanske producent ville springe en generation over i Note-serien, sådan at den følger tallene i Galaxy S-serien. Den første Note-telefon kom nemlig et år efter den første Galaxy S, så derfor har serien naturligvis altid været et år bagefter på navnet, men ikke specifikationerne.

Læs også: Første kig på den kommende Samsung Galaxy Note 7 edge

Nu melder evleaks så ud, at den er god nok. Den næste Galaxy Note bliver kaldet Note 7. Det efterlader dog fortsat usikkerhed om, hvorvidt den er kurvet eller ej. Meldinger har nemlig også gået på, at Samsung kun laver en kurvet variant som erstatning for sidste års Galaxy S6 edge+.

Nye specifikationer dukker op

Foruden navnet kan evleaks også berette om, at telefonen bliver 5,7” stor og ikke 5,8”, som det ellers tidligere lød. Skærmopløsningen bliver den samme som sidste Note 5 og de nuværende Galaxy S7’ere: QHD eller 1.440 x 2.560 pixels svarende til en pixeltæthed på 513 pixels per tomme.

Fra tidligere rygter vides det allerede, at Note 7 får en Snapdragon 823-processor, der i bund og grund er den samme som Snapdragon 820 i de fleste nye topmodeller, men blot med hastigheden skruet en tand op, mens der også understøttes op til hele 8 GB RAM.

Så mange GB RAM vil der dog ikke komme i Galaxy Note 7, men derimod 6 GB af slagsen lige som OnePlus 3. Dertil gik tidligere rygter også allerede på, at den får understøttelse for microSD-kort, samme 12 megapixel kamera fra Galaxy S7 og en iris-skanner som supplement til fingeraftrykslæseren.

Læs også: Samsung fremskynder lancering af næste Galaxy Note

Disse allerede kendte oplysninger kan evleaks først og fremmest bekræfte, men han kan også supplere med nogle yderligere. Galaxy Note 7 vil ifølge hans oplysninger komme med 64 GB lagerplads i stedet for 32 GB, mens frontkameraet bliver på 5 megapixel.

Mere interessant er det, at den angiveligt også kommer med en IP68-certificering, der dækker over, at den er både støv- og vandafvisende i ned til 1,5 meters dybde i op til 30 minutter. At det kan lade sig gøre, samtidig med at en relativ stor stylus kan tages ud af telefonen, må siges at være ganske godt klaret.

Sidste års Samsung Galaxy Note 5, der som bekendt ikke kom til Danmark, er tilgængelig i farverne hvid, sort, guld og sølv. Det samme bliver ikke helt tilfældet i år. Sort og sølv forbliver godt nok en mulighed, men både hvid og guld forsvinder, og i stedet kommer en blå farve, forlyder det - en farve som den næste iPhone formentlig også kommer i.

Samsung Galaxy Note 7 ventes at blive lanceret den 2. august ved firmaets egen Unpacked 2016-event.

Samsung Galaxy Note 7: Foreløbige specifikationer

Mål: 153,5 x 73,9 x 7,9 mm
Skærm: 5,7” QHD Super AMOLED (1.440 x 2.560 pixels, 513 PPI)
Processor: Qualcomm Snapdragon 823 (4 x Kryo-kerner på 2,6 GHz)
Grafikchip: Adreno 530
RAM: 6 GB LP-DDR4
Intern lagerplads: 64 GB
Kamera: 12 MP f/1.7 bag på med optisk billedstabilisering og 5 MP f/1.7 foran
Batteri: 4.000 mAh
Farver: Sort, sølv og blå
Andet: USB Type C-port, IP68-certificering (vand- og støvafvisende), iris-scanner
Software: Android 6.0 Marshmallow med TouchWiz-tilpasning

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies