Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 7 i problemer: Crasher helt tilfældigt

Samsung Galaxy Note 7 i problemer: Crasher helt tilfældigt

Samsung er løbet ind i problemer med den nye Galaxy Note 7. Helt tilfældigt og uden årsag begynder den at crashe, herefter den er helt umulig at bruge.

Foto: Samsung

Samsungs nyeste topmodel, Galaxy Note 7, er ganske vist en fryd for øjet, men bag det skinnede glasdesign ser der ud til at gemme sig et alvorligt problem.

Flere og flere brugere oplever nemlig, at den internationale Exynos-udgave, som også kommer til salg i Danmark, crasher ud af den blå luft og i flere tilfælde ender med at være 100 % ubrugelig.

Der meldes både om, at Android-softwaren crasher og genstarter, at der opstår et såkaldt bootloop, hvor den bliver ved med at tænde og genstarte i en uendelighed, og til sidst at enheden går helt død og ikke længere vil tænde.

Læs også: S Pen i Samsung Galaxy Note 7 kan sætte sig fast

Typisk kan sådanne problemer kobles til en specifik fejl i enten softwaren eller hardwaren, men det er ikke tilfældet med Note 7. Hjemmesiden Phone Arena er ramt af samme problem, hvor deres testeksemplar siden sidste uge har siddet fast i den såkaldte recovery-menu. Herfra kan man lave en fabriksgendannelse af telefonen, men selv denne løser ikke problemet.

Der er heller intet mønster i, hvornår problemerne optræder, og det skulle angiveligt blive værre jo flere ting, der gøres for at prøve at rette op på problemet. Det såkaldte bootloop vil ofte ledsages af en fuldstændig død Galaxy Note 7, hvis man forsøger at starte telefonen op i blandt andet recovery-menuen eller i sikker tilstand.

Læs også: Officielt: Samsung Galaxy Note 7 er forsinket i Danmark

Samsung har endnu ikke kommenteret på de alvorlige problemer, som brugere rundt omkring i fora, bl.a. XDA-developers, melder om. Godkendte Samsung-forhandlere og -reparatører kender angiveligt endnu ikke til problemet så længe Samsung ikke har anerkendt det, lyder det.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies