Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 7: Sådan følger du lanceringen i dag

Samsung Galaxy Note 7: Sådan følger du lanceringen i dag

Dagen er kommet, hvor vi får lov at møde en af de mest ventede telefoner i år, Galaxy Note 7. Læs her, hvordan du kan følge eventet direkte.

Så er det nu. Efter lang tids venten og uendelige spekulationer, kan vi endelig få løftet sløret for den næste telefon i Samsungs Galaxy serie, Galaxy Note 7.

Lanceringen sker klokken 17.00 dansk tid og finder sted i New York, mens satellit-events vil blive afholdt i både London og Rio de Janeiro samtidigt.

Eventet vil blive streamet live, endda med et 360 graders kamera, og kan følges på både mobil, computer og således også med et Gear VR, hvis du skulle eje sådan et.

Læs også: Samsung Galaxy Note 7: Dette kan du forvente i morgen

Livestramet kan findes på Samsungs webside: http://www.samsung.com/dk/unpacked/ samt på Samsungs YouTube side. Du kan også se eventen herunder:Følg desuden endelig med her på siden. Mobilsiden.dk er naturligvis at finde ved eventet, hvor vi vil dække det hele tæt og bringe alt nyt om den nye Note 7.

Se også: Officiel Samsung-video dropper hints om Galaxy Note 7

Er du spændt på Galaxy Note 7, og hvad håber du mest på at se i den nye telefon? Smid gerne en kommentar under artiklen, og lad os høre dine tanker.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies