Samsung Galaxy Note 8.0 – ny Android tablet klar

MWC: Samsung har netop afsløret en af nyhederne ved Mobile World Congress 2013. Galaxy Note 8.0 er en realitet.

Samsung Galaxy Note 8.0 – ny Android tablet klar

Solen var næsten kun lige brudt igennem skyerne søndag morgen i Barcelona, da det første produkt så dagens lys, ved Mobile World Congress, der først starter officielt mandag.

Samsung Galaxy Note 8.0 er endnu en tablet i rækken af enheder fra Samsung, der tilsyneladende har fokus på, at have produkter med alle tænkelige skærmstørrelser.

Galaxy Note 8.0 har en WXGA-TFT skærm på 8 tommer (1280 x 800 pixels, 189 PPT). Den vejer 338 gram og kommer med Exynos 4412 processor på 1,6 GHz (quad-core) samt Android Jelly Bean 4.1.

Samsung Galaxy Note 8.0, tablet
Samsung Galaxy Note 8.0.

Muligheder med S-pen

Den nye tablet kan betjenes med fingrene eller den medfølgende S-pen, der i lighed med hvad der kendes på f.eks. Galaxy Note 2, kan benyttes til at skrive, tegne og flytte rundt på skærmens indhold.

På Galaxy Note 8.0 kan pennen også anvendes til betjening af de fysiske menu og tilbage-taster. Det sker ved hjælp af WACOM teknik, skriver Samsung.

Samsung Galaxy Note 8.0, der også kan bruges som telefon, kommer til salg i blandt andet Europa i løbet af andet kvartal i år.

Den vejledende udsalgspris bliver på 4.699 kroner for 4G-udgaven og 3.400 kroner for WiFi udgaven.

Eksternt link:
– Samsung Galaxy Note 8.0 – specifikationerne

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 21/2/2013 fulgte vi op med et indlæg omkring Ubuntu til tablets er præsenteret – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt om emnet her.