Samsung Galaxy Note Edge: Danmark blandt de første

Danmark er et af de få lande, der får den unikke Samsung Galaxy Note Edge på hylderne, og nu ved vi hvornår

Samsung Galaxy Note Edge: Danmark blandt de første

Samsung kunne for et par måneder siden afsløre, at Danmark vil være et af de lande, hvor man kan købe Samsung Galaxy Note Edge. Nu forlyder det så, at der ligger en lanceringsdato klar, og det skulle være den 12. december.

Ordene kommer fra SamMobile, der som regen er godt inde i Samsungs gøren og laden. Koreanerne selv meldte også ud, at telefonen ville komme på hylderne i december.

Læs også: Samsung Galaxy Note Edge kommer til Danmark

SamMobile har også en liste over lande, der vil få Samsung Galaxy Note Edge i butikkerne, og det er primært det vestlige af Europa, der kan få hænderne i den.

Tanken bag Note Edge er, at man skal kunne se notifikationer, batteristatus, klokken og andre lignende statusbar informationer. Skærmen på siden af enheden er dermed hele tiden tændt, så man løbende kan holde øje med opdateringer.

Den buede skærm kan også bruges til de mest vigtige ikoner, så man har en ekstra menu med kontakter, Hangouts, Chrome og lignende. Som man kan ane på billedet nedenunder, så er skærmen også buet, så man får det meste ud af mobilens bredde.

Samsungs vejledende pris på Samsung Galaxy Note Edge, der deler specifikationer med Samsung Galaxy Note 4 langt hen ad vejen, er 6995 kroner.

Galaxy Note Edge 2

Specifikationer:

5.6″ Quad HD (1440 x 2560-pixel) Super AMOLED skærm
Ekstra 160 pixels på siden af Note Edge
Snapdragon 805 system chip, med quad-core, 2.7GHz processor
Dimensioner: 153mm, 78mm, 8.5mm.
16-megapixel OIS kamera med Sony sensor
Ingen IP certification
3220mAh batteri, “Rapid charger” batteriteknologi for hurtigere opladning.

Fortsættelsen:

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden har holdt fast i temaet. 5/11/2014 kom der flere nuancer om emnet med artiklen Samsung Galaxy Note 4: Bedre, men ikke større [TEST] – Du finder den her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Samsung galaxy finder du her. .