Samsung Galaxy Note Edge kommer til Danmark

Telefonen med den specielle skærm Samsung Galaxy Note Edge rammer også det danske marked inden længe

Samsung Galaxy Note Edge kommer til Danmark

Samsung var blandt de første, der lavede de helt store skærme med deres Note-serie, og nu er de også på forkant med udviklingen i Galaxy Note Edge – og så kommer telefonen endda til Danmark.

Læs også: Samsung Galaxy Note Edge er ny phablet

Det er ikke altid, at vores lille kongerige får glæde af nye og spændende produkter, men Samsung Galaxy Note Edge vil være at finde i udvalgte butikker fra december.

Samsung Galaxy Note Edge adskiller sig fra Galaxy Note 4 ved at skærmen fortsætter ud over den ene langside. Den del af skærmen kan så benyttes til at vise beskeder, have sine mest brugte apps og lignende.

Læs også: Samsung: Begrænset mængde Galaxy Note Edge

Ud over en stor skærm og ydeevne helt i top er også Samsungs nyeste funktioner som Ultra Power Saving Mode og fingeraftrykslæser. Særligt for Note-seriens nyeste udgaver er også en UV-sensor og selvfølgelig Samsungs S-pen.

Samsung har sat en vejledende udsalgspris på 6995 kroner for Samsung Galaxy Note Edge.

Emnets videre forløb

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden gik videre med sagen. Allerede d. 7/10/2014 fulgte vi op med artiklen Samsung Galaxy Note 4 først til novemberKlik her for at åbne artiklen.. Se også seneste nyt om emnet her.