Samsung Galaxy S III – det mener verdenspressen

Det er kun få dage siden den blev offentliggjort, men er Galaxy S III inde eller ude? Læs her hvad pressen siger.

Samsung Galaxy S III – det mener verdenspressen

Den store aften kom og gik, Samsung præsenterede den mest ventede Android telefon i år, og telefonen har allerede modtaget rosende ord fra blandt andet chefredaktør John G. Pedersen på Mobilsiden.dk.

Men hvad siger de store udenlandske medier til Galaxy S III, kan den klare sig på det store Android marked, eller er den for kedelig at se på, og hvad med softwaren?

Vi har samlet en række udtalelser herunder.

The Verge

Der er ingen tvivl om at dækningen af eventen var stor på dagen, og der var nogle medier der havde fået en lille hånd på dagen, blandt andet The Verge. De havde fået et eksklusivt tilbud om at se Galaxy S III før alle andre.

”Som med HTC One X er dette en stor telefon uden følelsen heraf, skærmen overfuser ikke en, hvilket er mest på grund af den lille ramme omkring skærmen. Kameraet på Galaxy S III er integreret bedre end på One X, og stikker ikke ud fra bagsiden af telefonen”.

Og selvom The Verge er glade for den store skærm med HD Super AMOLED display, så er det ikke alt ved telefonen de kan lide.

”Vi havde håbet at Samsung var gået væk fra den billige følelse af plastik, men Galaxy S III følger stadig den tradition”.

Slashgear

”Den nye Android top-enhed er uden tvivl en tiltalende telefon. Fronten indeholder en smuk, lys og farverig 4.8 tommer HD Super AMOLED skærm, og telefonen kører flydende ved hjælp af en 1.4 GHz quad core processor, den er en værdig efterfølger for den storsælgende Galaxy S II”.

Også softwarn bliver rost af Slashgear, ”Smart Stay og Smart Dial virker overraskende godt og simpelt, Pop-up Play mode tillader at se en HD video, mens man surfer på nettet og virker uden nogen form for problemer”.

”Den ydre plastik giver ikke følelsen af premium kvalitet, som en iPhone eller One X giver, men det er en smuk telefon i både hvid og blå, og den føles ikke så billig som sin forgænger”.

Engadget

Engadets udtalelser er som hos Slashgear og The verge, både positive og negative, lige så meget som de tror på endnu en storsælgende telefon, så har de deres tvivl til på nogle fronter.

”Galaxy S III er en flot telefon, men Samsung har stadig ikke formået at skille sig ud på materialerne, og minder mest om sine forgængere.

Det er uden tvivl den manglende ”wow effekt” på hardware siden der har fået Samsung til at fokusere på softwaren i stedet.

Læs også:
Galaxy S III – kan den stå distancen 
Galaxy S III – første danske gennemgang (Video) 
Så hurtig er Galaxy S III på nettet 
Se video og surf på nettet på samme tid med Galaxy S III 
Se de nye bevægelsesfunktioner i Galaxy S III