Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S III er årets mobil i Europa

Samsung Galaxy S III er årets mobil i Europa

Samsung Galaxy S III har fået en EISA pris for at være årets mobil i Europa, læs her hvorfor.

Samsung Galaxy S III. (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III. (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Samsung Galaxy S III ligger i toppen af smartphone-klassen, og har fået topkarakter i mange anmeldelser, inklusiv vores egen.

- Læs testen af Samsung Galaxy S III her

Og det bliver nu slået fast, af den Europæiske billede og lyd forening (EISA), at det er et topprodukt vi har med at gøre. De giver Samsung Galaxy S III prisen "bedste smartphone / mobil i Europa".

Sammen med prisen er foreningen kommet med en flot udtalelse om Samsung Galaxy S III.

- ”Takket være S Voice-funktionen kan du nøjes med at sige “Hi Galaxy” til Galaxy S III for at starte en virtuel samtale. Det er Samsung Galaxy-seriens nye flagskib, som tilfører et stort antal nye teknologier til Android-miljøet. Styring via stemmen og bevægelser omfatter bl.a. en “Smart Stay”-funktion som registrerer dine øjne og holder displayet tændt så længe du ser på den. Der er også en “Direct Call”-funktion som automatisk laver opkald når du sætter telefonen til øret. Galaxy S III er en suveræn EISA-vinder.”

I 2010 vandt Samsung prisen for årets smartphone med Galaxy S, og i 2011 vandt de også prisen for årets mobil med Galaxy S II. Dermed har Samsung nu taget de fornemste EISA-priser, inden for mobilverdenen de seneste tre år. 

Den poplære telefon fra Samsung er netop blevet bekræftet, til at lande på det danske marked, i en helt ny farve, læs hvilken her.

 

Læs også:
 - Samsung tilbyder skift af Galaxy-skærm til lavpris
- Video: Samsung viser noget tyndt og let er på vej

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies