Samsung Galaxy S III lader vente på sig – men kommer inden sommer

Ingen S III i Barcelona og stadig uvist hvornår Samsung vil fortælle deres fans om efterfølgeren til Galaxy S II.

Samsung Galaxy S III lader vente på sig – men kommer inden sommer

Der er ingen tvivl om, at Samsung har haft virkelig stor succes med Galaxy S og Galaxy II. Derfor venter fans verden over også med spænding på en efterfølger, der ofte omtales som Samsung Galaxy S III.

Internettet er ved at løbe over af rygter om produktet, og senest har en invitation til et pressemøde den 15. marts 2012 fået spekulationerne til at tage fart. Senest har ZDNet Korea været ude og sige, at produktet lanceres i april.

Officielt vil Samsung ingenting specifikt sige. Men via deres Twitter i Korea lyder det sådan her: (Google oversat) ”[Please note] Some known through press releases Galaxy S3 4 월 stand is not true. Once a specific launch date we will notify you via Twitter first.” 

Så der er åbenbart nogle informationer “derude” der ikke passer helt, hvilket nok ikke er specielt overraskende i denne gadgetverden.

Til theverge.com siger Samsung fra officiel side: ”Efterfølgeren til Galaxy S II vil blive afsløret i første halvdel af i år, tættere på den kommercielle lancering. Vi kan ikke komme med flere detaljer på nuværende tidspunkt”.

Dermed er der kun tilbage at vente… I spænding…