Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S-opfølger vises i februar

Samsung Galaxy S-opfølger vises i februar

Rygte: Samsung Galaxy S2 (GT-i9100) med Dual-Core processor forventes at blive præsenteret ved Mobile World Congress i næste måned.

Her ses Samsung Infuse 4G, der kun kommer på det amerikanske marked.
Her ses Samsung Infuse 4G, der kun kommer på det amerikanske marked.

Samsung har haft stor succes med smartphonen Galaxy S, der indtil nu er solgt i over 10 millioner eksemplarer, og nu fortæller rygterne, at en efterfølger er på vej.

Ifølge det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap News præsenterer Samsung Galaxy S2 GT-i9100 (navnet er fortsat usikkert) ved Mobile World Congress i Barcelona, der starter den 14. februar.

Rygterne fortæller videre, at denne smartphone har den nye skærmtype Super AMOLED Plus, der i forhold til Super AMOLED på Galaxy S, skulle give endnu flottere farver, højere kontrast og bedre tydelighed i sollys.

Galaxy S2 forventes at køre Android 2.3 Gingerbread, samt have Dual-Core processor. Denne Samsung mobil kunne dermed godt minde om en konkurrent til LG's Dual-Core mobil Optimus 2X.

Bemærk, at denne artikel er baseret på rygter. Men Mobilsiden.dk er til stede på Mobile World Congress, og vil naturligvis jagte mere information om denne (måske) kommende smartphone.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

lsj 13-01-2011 01:22:54

det er stadig kun et rygte... men læs lige dette:
http://www.gaj-it.com/20523/samsung-galaxy-s2-i9200-specs-leaked-with-launch-expected-for-2011/

0 0
BE 12-01-2011 19:57:07

Her sidder man med en smartphone med 8 GB og har ilagt yderligere 16 GB hukommelseskort.
Processoren yder 1 GigaHertz, og til sammenligning er der mere elektronik i min mobil end der er / var på krigsskibet Peder Skram,
- den med missliet i Lumsås.
I min mobil er der også radio, musikafspiller, internet, mail, SMS, MMS, lommebog, kalender, vækkeur, timer, tidtagning og en gudsvelsignelse af andre ting.
Altsammen batteridrevet et par dage inden genopladning, og så kan jeg have det i lommen.

Når jeg tænker på min første PC bliver jeg nærmest helt lamslået over forandringen.
200 Mhz Intel processor(sidste skrig), 640 Mbyte RAM, Kæmpestor 3 GB harddisk, 10x CD-ROM drev(sidste skrig), windows 95 og Office, og lidt mere.
Kæmpe grafikkort på 2 Mbyte RAM(sidste skrig igen), og dertil en uhyggelig tung grafikskærm på 17'', og vi slutter med en Laserjet printer til en pris, så jeg vendte de hvide ud af øjenen i flere måneder, men den var altså også god.
Internet via modem, først 14.4 bps og endelig langt om længe et 56 K Lasat modem(nu var der sgu virkelig drøn på Internettet).

Hverken det at have den i lommmen eller genopladning efter brug var på tale, næ, de fyrede op under kedlerne på H.C. Ørstedværket når jeg tændte min PC ellers blinkede lamperne i stuen..

0 0
Jim Flower 12-01-2011 18:06:54

Hvilke kilder baserer du dine rygter på? Husk nu de kilder, John.

0 0
lsj 12-01-2011 12:55:29

og gerne imod lg optimus x2... eller bare gerne samsungs alene. på forhånd tak

0 0

Om brug af cookies