Samsung Galaxy S-opfølger vises i februar

Rygte: Samsung Galaxy S2 (GT-i9100) med Dual-Core processor forventes at blive præsenteret ved Mobile World Congress i næste måned.

Samsung Galaxy S-opfølger vises i februar

Samsung har haft stor succes med smartphonen Galaxy S, der indtil nu er solgt i over 10 millioner eksemplarer, og nu fortæller rygterne, at en efterfølger er på vej.

Ifølge det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap News præsenterer Samsung Galaxy S2 GT-i9100 (navnet er fortsat usikkert) ved Mobile World Congress i Barcelona, der starter den 14. februar.

Rygterne fortæller videre, at denne smartphone har den nye skærmtype Super AMOLED Plus, der i forhold til Super AMOLED på Galaxy S, skulle give endnu flottere farver, højere kontrast og bedre tydelighed i sollys.

Galaxy S2 forventes at køre Android 2.3 Gingerbread, samt have Dual-Core processor. Denne Samsung mobil kunne dermed godt minde om en konkurrent til LG’s Dual-Core mobil Optimus 2X.

Bemærk, at denne artikel er baseret på rygter. Men Mobilsiden.dk er til stede på Mobile World Congress, og vil naturligvis jagte mere information om denne (måske) kommende smartphone.

Det sidste nye

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 11/1/2011 publicerede redaktionen et indlæg om Danmark er Nokia-land – men HTC er nummer ét – Læs mere her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Smartphone..