Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S4 - her er den

Samsung Galaxy S4 - her er den

NEW YORK: Så er det officielt. Den fjerde Galaxy-topmodel er en realitet. S4 kommer på markedet i løbet af foråret.

Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)

Samsung har taget det næste skridt i serien med Galaxy top-smartphones. Næsten på datoen for lanceringen af Galaxy S i 2010, har Samsung afsløret hvad der var i den hemmelige æske. Det blev en Galaxy S4.

 - Så er Samsung Galaxy S4 officiel

Designlinjerne fra Galaxy S III er bibeholdt, og S4 ligner således sig selv, med små modifikationer.

Der er fortsat tale om et produkt udført i plastik. Således har Samsung ikke fundet grund til at eksperimentere med alternative materialer, som det ellers ses på LG Optimus G, HTC One og Sony Xperia Z.

Skærmen er nu på 5 tommer mod 4,8 tommer på den tidligere model. Opløsningen er steget fra 720 x 1280 pixels til 1080 x 1920 pixels, således skærmen nu er i Full-HD.

Den nye Galaxy kommer i med både 3G og 4G LTE fra starten, hvor det med S III var en feature, der udgjorde grundlaget for en alternativ model. Naturligvis er processorerne blevet hurtigere end forgængerne.

 - Web-tv: Første kig på Samsung Galaxy S III 4G

Galaxy S4 bliver den første smartphone, udover Nexus 4 fra Google og LG, der rammer markedet med Android 4.2 Jelly Bean direkte ud af salgsæsken.

Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)

Styr telefonen med øjnene

Samsung har bygget videre på idéen om alternativ styring, der startede med Galaxy S III, der f.eks. ikke slukker skærmen, mens der kigges på den (Smart Stay).

En af de nye funktioner er Smart Scroll hvor der kan scrolles på en side, ved at bevæge øjnene. Smartpause sætter automatisk videoer på pause, når brugeren kigger væk. De tidligere smart-funktioner der ligger i Galaxy S III er bibeholdt i den nye S4-udgave.

Om de nye muligheder så taler til køberne må tiden vise.

Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S4 (Foto: Samsung)

Begrænset med nyhederne

Samsung havde lagt op til det helt store brag med Galaxy-lanceringen i New York, der godt nok også blev en kæmpe fest for de inviterede, men det endte også en smule skuffende, da Samsung Galaxy S4 er mere af det samme.

 - Samsung Galaxy S4 -alle specifikationerne

Produktet var som forventet, og på grund af mange læks op til præsentationen, udeblev overraskelserne. Der kan drages paralleller til da Apple sendte iPhone 4S og 5 på gaden. Fine telefoner, men ikke de vilde nyheder. Det samme var også tilfældet da HTC i februar måned lancerede deres HTC One – her var det meste også lækket på forhånd.

 - Samsung Galaxy S4 - det bliver prisen

Samsung Galaxy S4 kommer i butikkerne i slutningen af april måned i farverne black mist og white frost.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies