Samsung Galaxy S4 rykker fra Galaxy S4

Galaxy S4 LTE-A, en variant af Galaxy S4, rykker fra de andre S4’ere i benchmarktests.

Samsung Galaxy S4 rykker fra Galaxy S4

Ingen tvivl om at Samsung Galaxy S4 er en ganske hurtig smartphone, men i gadgetkredse strides der fortsat om, hvilken udgave der er den bedste og hurtigste.

Galaxy S4 sælges i forskellige chipset-varianter, der afspejler hvilke mobilnet der skal være understøttet i de enkelte markeder.

I Nordamerika, det mest af Europa samt nogle dele af Asien har quad-core varianten på hylderne. Det vil sige Qualcomm Snapdragon 600 SoC quad-core processor på 1,9 GHz.

Andre egne af verden tilbydes en S4 med Samsungs Exynos 5 Octa-processor.

Gode benchmarks

I benchmark-tests scorer Octa-udgave en smule højere end quad-core-versionen vi har i Danmark, men resultaterne er nu udfordret af Samsung selv.

En særlig variant der netop er præsenteret i Sydkorea, med navnet Galaxy S4 LTE-A, har Snapdragon 800 processor. Her lover Samsung den dobbelt download og upload-hastighed i forhold til den almindelige LTE-version, skriver GSMarena.

I programmet Antutu ligger S4 LTE-A på 29.976 point, mens S4 Octa ligger på 26.275. Den almindelige S4’er får 24.716 point. Nogenlunde samme billede gør sig gældende i programmet Quadrant.

Det vides ikke om Galaxy S4 LTE-A kommer uden for Sydkorea.