Samsung Galaxy S4 Zoom er nu officiel

Samsung har netop offentliggjort Galaxy S4 Zoom, der er det bedste af to verdener – et kamera med 10 x optisk zoom i en mobil.

Samsung Galaxy S4 Zoom er nu officiel

Langt de fleste bruger mobiltelefonen når der skal tages billeder, men går man virkelig op i fotos, er det ikke altid godt nok. Men nu kan kamera-entusiaster måske også nøjes med smartphonen, når der skal tages billeder.

Samsung er nemlig klar med Galaxy S4 Zoom, der (ifølge Samsung) kommer med det bedste fra smartphonen og kompaktkameraet.

 – Galaxy S4 zoom – kamera med mobil på vej?

Designmæssigt ligner Galaxy S4 Zoom de øvrige produkter fra Samsung netop nu, da også Galaxy S4 Zoom følger S4-designlinien. Den nye model kommer også med nogle af de samme funktioner, som topmodellen, nemlig S Translator, Story Album og Group Play.

Kameraet i Galaxy S4 Zoom er et 16 megapixels kamera med 10 x optisk zoom, BSI CMOS-sensor, optisk billedstabilisator, Xenon Flash, 24-240mm, f3.1-f6.3, ISO 100-3200 – mens frontkameraet er på 1,9 megapixels.

Foruden det så kommer S4 Zoom med en 4,3 tommer qHD sAMOLED skærm, 1.5 GHz dual-core processor, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD kort op til 64 GB, 1.5 GB RAM, Android 4.2 (Jelly Bean), WiFi a/b/g/n 5GHz, NFC, Bluetooth 4.0 (LE), A-GPS + Glonass og et batteri på 2.330 mAh.

Den kommer også med Samsungs nye Zoom Ring, der hurtigt og nemt giver adgang til de vigtigste funktioner f.eks. muligheden for at tage et billeder samtidig med, at du taler i telefonen – og efterfølgende dele billedet med den du taler med.

Telefonens fysiske mål bliver 125,5 x 63,5 x 15.4 mm og den får en vægt på 208 gram med standardbatteriet.

Galaxy S4 Zoom kommer til Danmark i både en 3G og 4G version og den første på markedet bliver 3G-versionen, der vil være i butikkerne i august måned til en vejledende pris på 4.100 kroner uden abonnement.

Ønsker man 4G-versionen, så skal man vente til september hvor den kommer i handlen til en vejledende udsalgspris på 4.500 kroner uden abonnement.