Samsung Galaxy S5: Android Marshmallow 6.0.1 er klar

Samsung indleder nu opdateringen af deres forrige Galaxy S5 topmobil til Android 6.0.1 Marshmallow

Samsung Galaxy S5: Android Marshmallow 6.0.1 er klar

Der er nu ikke mange uger til, at vi kan forvente at se Android Marshmallow opdateringen til Samsung Galaxy S5.

I den sydkoreanske smartphones hjemland, bliver opdateringen lige nu rullet ud til den lokale variant af Samsung Galaxy S5 (SM-G900L). Det oplyser nyhedssitet sammobile.com.

Med opdateringen følger nyeste Android Marshmallow 6.0.1, og ledsages derfor af det nye systemsoftwares kernefeatures såsom strømsparefunktionen Doze, søgeassistenten Now-On-Tap samt et strammere greb på applikationer og deres tilladelser.

Med opdateringen medfølger også en stribe fejlrettelser, mere stabilitet og en række optimeringer som alt i alt vil give en bedre brugeroplevelse.

Se også: Android 6.0 Marshmallow – Oversigt over opdateringen

I kølvandet på Samsung S6

Hvornår de danske versioner af Samsung Galaxy S5 kan forvente at få det nye Android 6.0 er ikke oplyst.

Herhjemme skulle der gå omtrent en måned, fra den første Sydkoreanske S6’er fik sin opdatering før de danske versioner kunne hente Marshmallow-softwaren.

Se også: Android 6.0 Marshmallow ude til Samsung Galaxy S6 edge+ i Danmark

Sidste tilføjelse til historien

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden gik videre med historien. 16/3/2016 kom der flere nuancer om emnet med artiklen Se forskellen på de to kamerasensorer i Samsung Galaxy S7 – Forstættelsen om temaet kan læses her. Få også seneste nyt om emnet her.