Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S5 Mini på vej?

Samsung Galaxy S5 Mini på vej?

Samsungs topmodeller, Galaxy S-serien, plejer, at få en lillesøster med modelnavnet Mini, nu kan en Galaxy S5 Mini allerede være på vej

Samsungs nye topmodel model, Galaxy S5, opnår ofte flotte salgstal og hos Mobilsiden var den også vellidt med 5 ud af 6 stjerner.

Nogle købere synes dog, at den fulde udgave er en lige lovlig stor mundfuld for både pungen og hænderne der skal holde mobilen, så derfor kommer de store topmodeller ofte i mindre udgaver kaldet Mini. Galaxy S5 bliver næppe nogen undtagelse, men allerede nu kan tipsteren EVleak vise et billede fra Samsungs hjemmeside som viser en Galaxy S5 Mini.

Undertegnede forsøgte at besøge hjemmesiden, men Samsung var hurtig til at pille hjemmesiden ned, så vi har ikke nogen gode billeder eller konkrete specifikationer.

Rygterne siger dog  4.5-inch 720p skærm, 1.5 GB RAM, 16 GB hukommelse, 8MP kamera, 2MP frontkamera og et 2,100 mAh batteri. Derudover kommer S5 Mini med Android 4.4.

En af Samsungs store konkurrenter er HTC One M8 og her har der også været rygter om en One M8 Mini. Her har vi dog både billede og specifikationer, så mon ikke Samsung lægger sig tæt op ad HTC.

Samsung er i øvrigt kendt for at udgive rigtig mange modeller, og derfor har der også allerede været rygter om en budget- og premiumversion af Galaxy S5. Er du mest til den ”ægte vare” kan du her se et webtv indslag om Galaxy S5eren herunder, og selvfølgelig læse anmeldelsen her.
Håber du Samsung laver en Galaxy S5 Mini?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies