Samsung Galaxy S5 specifikationer er bekræftede

Specifikationer på tidens nok mest berygtede Samsung-mobil, bekræftes nu af troværdige kilder.

Samsung Galaxy S5 specifikationer er bekræftede

Det er ikke kun ved lancering af ny iPhone, at rygtemøllen kører for fulde gardiner. Også hos konkurrenterne vil spekulationerne ingen ende tage.

Det har i den grad også været tilfældet ved Samsungs kommende Galaxy S5, der efter rygterne lover godt nyt for de Samsung-interesserede læsere. 

Nu påstår det Samsung-relaterede nyhedssite Sammobile nemlig, at de har fået bekræftet specifikationerne på den ventede Samsung-mobil. Det fremgår på deres hjemmeside.

Bekræfter tidligere rygter
Ifølge deres kilde, så kommer der altså både en version i metal og en i plastik. Det forlyder desuden, at metalversionen vil koste ca. 150 Euro mere end plastikversionen på 650 Euro.

Samsung Galaxy S5 bliver udrustet med en 5.25” QHD skærm med Super AMOLED-teknologi og en imponerende opløsning på 2560 x 1440 pixels og 559 PPI. Det betyder altså også, at opløsningen er lig den vi finder på Samsungs nyligt-lancerede Pro-tablets. 

På bagsiden vil brugeren kunne få glæde af et 16 megapixel kamera, men om det indeholder optisk billedstabilisering(OIS), er stadig uvist.

Mobilen vil være udrustet med nyeste Android-version, 4.4 KitKat, og enten være drevet af en Exynos 6 processor eller Snapdragon 805, alt efter om det er LTE-versionen eller ej. Samsung Galaxy S5 tyder altså på at skulle være først på markedet med Snapdragon 805, der har markant højere ydelse end forgængeren, vi blandt andet finder i Galaxy Note 3.

Så vild er Qualcomm Snapdragon 805

Vi skal desuden ikke forvente, at tech-giganten er klar med lanceringen af mobilen til MWC i Barcelona. Ikke fordi mobilen ikke er klar, men fordi de i stedet afholder et særligt event lige efter, så den berygtede mobil kan få den fortjente opmærksomhed.

Kilde: Sammobile