Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 Active smadrer konkurrenterne i batteritest

Samsung Galaxy S6 Active smadrer konkurrenterne i batteritest

Samsungs seneste Galaxy S6 Active med det enorme batteri på 3500 mAh slår alle konkurrenterne med længder i en batteritest. Se resultatet her.

Den seneste topmodel fra Samsung, Galaxy S6 Active, som er en hårdfør variant af den populære Galaxy S6, klarer sig særdeles godt i en batteritest foretaget af siden PhoneArena.

Læs også: Hårdfør Samsung Galaxy S6 Active lanceret af teleselskab

Med hele 12 timer og 9 minutters forbrug tager Galaxy S6 Active førerpositionen med længder ned til konkurrenterne. Sony Xperia Z3 har længe holdt 1. pladsen i denne test, men må nu se sig slået af Samsungs Active-variant af Galaxy S6, der gemmer på et kæmpe batteri på 3500 mAh.

Det næsten 40 % større batteri i forhold til den normale Galaxy S6 er altså nok til at give en batteritid, der er hele 68 % længere. I forhold til LG G4 og til en vis grad HTC One M9 holder Galaxy S6 Active omtrent strøm i dobbelt så lang tid.

Læs også: Første batteritest af LG G4 viser middelmådigt batteri

Testen bliver foretaget ved at køre et specialudviklet script på telefonerne, som prøver at efterligne et forbrug fra en typisk smartphonebruger. Samtidig er skærmstyrken justeret til samme lysstyrke, så resultaterne er sammenlignelige.

Samsung Galaxy S6 Active slår stort konkurrenterne, når det gælder batteritid.
Samsung Galaxy S6 Active slår stort konkurrenterne, når det gælder batteritid.

Stadig hurtig til at lade op

Selv om det store batteri holder strøm i meget længere tid end alle konkurrenterne, opretholder Samsung stadig en forholdsvis hurtig opladetid fra 0 til 100 %.

Hvor den almindelige Samsung Galaxy S6 er bedst i denne test med 78 minutter, klares det stadig kun på 103 minutter med Galaxy S6 Active. Det er bedre end HTC One M9's 106 minutter og LG G4's 127 minutter. Taget det store batteri i betragtning er det bestemt ikke dårligt.

På trods af det store batteri er Galaxy S6 Active alligevel ganske hurtig til at lade op fra 0 til 100 %.
På trods af det store batteri er Galaxy S6 Active alligevel ganske hurtig til at lade op fra 0 til 100 %.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies