Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 edge+ får den første opdatering

Samsung Galaxy S6 edge+ får den første opdatering

Den første opdatering til en af Samsungs seneste topmodeller, Galaxy S6 edge+, ruller nu ud. I den kan du blandt andet se frem til batterioptimeringer.

Samsung udsender i disse dage den første softwareopdatering til den store topmodel, Galaxy S6 edge+, som blev lanceret for en måned siden.

Softwareopdateringen er af den mindre slags og fylder således 138,14 MB ifølge SamMobile. Den bringer den samme liste af forbedringer med sig, som den noget nær identiske model med en tilføjet stylus, Note 5, modtog for en uge siden.

Læs også: Sony: disse telefoner får Android 6.0 Marshmallow

Opdateringen sendes blandt andet ud til den europæiske udgave med modelnummeret SM-G928F, som er den, der sælges her i Danmark. I opdateringen fremgår følgende:

  • Forbedret stabilitet for opkald
  • Optimering af batteriforbruget
  • Forbedret sikkerhed
Om opdateringen så også forbedrer opkaldene og giver bedre en batteritid, som den lover, vil kun de kommende dages brug af den store Samsung-smartphone vise.

Sådan tjekker du efter opdateringen

Hvis du endnu ikke har fået en notifikation om, at denne nye opdatering er klar til at blive downloadet på din Samsung Galaxy S6+, kan du foretage et manuelt tjek efter den.

Det gør du ved at gå ind i Indstillinger » Om enhed » Softwareopdatering » Opdater.

Skulle opdateringen alligevel ikke komme frem, må du blot væbne dig med tålmodighed. En opdatering som denne udsendes nemlig gradvist til flere og flere personer for at opdage eventuelle fejl, inden den når ud til for mange.


Samsung Galaxy S6 edge+ - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies