Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 edge+ får skørt cover med fysisk tastatur

Samsung Galaxy S6 edge+ får skørt cover med fysisk tastatur

Samsung flytter grænsen for, hvad du kan med et cover til din smartphone. Et cover med et fuldt tastatur monteret under skærmen ser snart dagens lys.

Sådan ser tastaturet ud til Samsung Galaxy S6 edge+, som bliver præsenteret om en måneds tid.
Sådan ser tastaturet ud til Samsung Galaxy S6 edge+, som bliver præsenteret om en måneds tid.

Der findes et hav af forskellige covers til Samsung Galaxy S6 og S6 edge fra det sydkoreanske firma selv, men snart kommer it-giganten til at overgå sig selv med tidens skøreste cover til den opgraderede Galaxy S6 edge+, der snart lanceres.

Læs også: Samsung Galaxy Note 5 og S6 edge+ i butikkerne 21. august

Det er den kendte Twitter-tipster, evleaks, også kendt som Evan Blass, der igen er på banen med en ny afsløring.

I et Twitter-opslag offentliggør han et højopløseligt billede af det noget mærkværdige cover, som gemmer på et fuldt såkaldt QWERTY-tastatur. Det vil sige, at du har alle alfabetets taster at råde over som med et traditionelt tastatur på din computer.

Siden billedet af tastaturet blev afsløret, er prisen også fastlagt. Her kan hjemmesiden GSMinfo afsløre gennem en hollandsk forhandler, at du kan erhverve coveret for den ”nette” sum af 60 euro eller direkte omsat til 450 danske kroner.

Læs også: Samsung S6 og Clear View ridser? Her er Samsungs løsning

En forventet lanceringsdato for tastaturet lyder ifølge hjemmesiden på den 22. september, hvilket er kun en dag efter den rygtede lancering af telefonen i butikkerne, som er den 21. september.

Kunne sådan et fysisk tastatur-cover være noget for dig trods den høje pris, eller virker det tosset at dække over ¼ af skærmarealet med disse fysiske taster?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies