Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 Edge: flere lækkede billeder

Samsung Galaxy S6 Edge: flere lækkede billeder

Samsung Galaxy S6 Edge præsenteres officielt i morgen, få en forsmag på herlighederne her.

Som de fleste efterhånden ved, så er Samsungs Edge modeller udstyret med en en ekstra lille buet skærm ude på kanten af telefonen. Det er ikke en feature der får alle helt op i det røde felt, i vores test af Galaxy Note Edge 4 blev det kaldt for “potentiale, der føles som en gimmick.”

Dog skal teknologien bag lige have lov at blive finpudset, og med lidt justeringer kan det ekstra display blive ganske anvendeligt. Det næste flagskib fra Samsung (der som bekendt lanceres officielt i morgen ved Mobile World Congress) laves også i en udgave med den lille buede skærm, CNET Korea er faldet over nogle billeder der viser hvordan det kommer til at se ud.

Det mest bemærkelsesværdige ved Galaxy S6 Edge og dens buede skærm, er at sidepanelerne buer ned over begge sider, i stedet for en som det var tilfældet på Note Edge 4.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 01-03-2015 01:16:52

Gad vide hvor dyr en ny skærm bliver for dem der er så uheldige at ødelægge en.

2 0
Juthom 28-02-2015 16:57:27

Synes den på billederne ser fin ud, i mine øjne ligner det rent design og skarpe linjer. Men bliver spændende at se den rigtige præsentation. Jeg håber de har gjort noget ved finger-touch funktionen og havde egentlig også håbet der kom en 4,7" men det sker nok ikke lige foreløbig.

3 1
Nikolai 28-02-2015 16:47:50

Tja, køn er den ikke.

4 5

Om brug af cookies