Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 Edge overlever voldsom drop test

Samsung Galaxy S6 Edge overlever voldsom drop test

En video cirkulerer på nettet i disse dage, der viser, at den nye Samsung Galaxy S6 Edge besidder en utrolig holdbarhed.

Mange producenter har endnu ikke formået at løse problemstillingen med sårbare smartphones, hvor skærmen eller andre dele risikerer at gå i stykker ved relativt små slag.

Det ser Samsung ud til at have løst med topmodellen Galaxy S6 Edge. I hvert fald hvis man skal tro en ny video, der florerer på internettet. Det er en såkaldt ”drop test”, altså hvor man bevidst taber en telefon for at undersøge, hvor holdbar den er.

I denne video nøjes testpersonen ikke med at tabe telefonen. Nej, den smadres direkte ned i et hårdt gulv hele tre gange. Til alles store overraskelse viser der sig ikke den mindste skade på smartphonen efter den hårde behandling.

Ved første kast mod gulvet går det ud over et af hjørnerne foran, hvor den anden gang lander med hele skærmoverfladen vendt nedad. Ved tredje forsøg er det hele den ene kant foran, der rammer først.

Den slipper altså umiddelbart helt uskadt fra den voldsomme behandling. Om det så er takket være det nye Gorilla Glass 4 fra Corning, melder videoen intet om.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies