Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 ikke i fuldt metal

Samsung Galaxy S6 ikke i fuldt metal

Det har ellers været ventet af mange, men nu forlyder det, at Samsung Galaxy S6 går glaskrop og ikke ren metal

Metalrammen fra Samsung Galaxy Note 4 her kan komme igen i Galaxy S6
Metalrammen fra Samsung Galaxy Note 4 her kan komme igen i Galaxy S6

De fleste har regnet med, at Samsung Galaxy S6 ville komme med metal over det hele - undtagen skærmen altså. Det bliver det nu sået tvivl om, da en 'Samsung official' har snakket med det koreanske medie DDaily, og han fortæller, at der kommer glas på bagsiden.

Læs også: Samsung vil skifte fingeraftryksscanner

Det kommende flagskib er blevet designet fra bunden i det, Samsung internt skulle have døbt 'Project Zero', og derfor er der altså ikke taget udgangspunkt i de tidligere Galaxy S-telefoner. Til gengæld er ideen med glas på bagsiden ikke ny.

Både Apple, LG, Sony og flere har lavet telefoner med glas på bagsiden. Til gengæld skulle Samsung holde fast i den metalramme, man finder i blandt andre Galaxy Alpha og Galaxy Note 4.

Læs også: Samsung hyrer ny designchef med forbindelse til Apple

Samme official bekræfter tilsyneladende, at der kommer en Galaxy S6 Edge, og den vil ligesom Galaxy S6 også have en bagside i glas.

Desuden vil batteriet ikke kunne udskiftes. Dette er ellers en funktion, der i højere og højere grad har været med til at adskille Samsung fra konkurrenterne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 20-01-2015 01:03:49

Så kommer der for alvor gang i cover salget til samsung ;-)

2 4
Tangloppen 19-01-2015 19:34:34

Såfremt det holder, så tror jeg Samsung får skovlet en stod bid af deres kunder over til LG/Sony/One+/osv, i et ret højt tempo.

4 1
Dan Molberg 21-01-2015 10:47:24

Især hvis det rygte om IP67 også holder, så skal den ikke koster meget over 4k.

1 0
Robert 19-01-2015 16:55:56

Ja hvis den der kommer til at holde så vil jeg nok spå fortsat fald i indtægterne, det er jo alle hidtidige fans man sætter på spil der. Og jeg husker fint alle de problemer og kritik der var af bagsiden på Optimus G og Nexus 4, det er virkelig bekymrende hvis Samsung vil gå den vej.

6 0

Om brug af cookies