Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 kan få tidlig premiere

Samsung Galaxy S6 kan få tidlig premiere

I år kom flagskibet i Samsungs Galaxy S-serie i februar, men til næste år kan Samsung fremskynde processen

Måske vil Samsungs kommende flagskib ligne Galaxy Alpha her - designet er endnu ikke dukket op
Måske vil Samsungs kommende flagskib ligne Galaxy Alpha her - designet er endnu ikke dukket op

Det var ved Mobile World Congress i februar, at Samsung løftede sløret for Samsung Galaxy S5 - det nyeste flagskib i Samsungs populære Galaxy S-serie. Det har været ventet, at Samsung Galaxy S6 også vil komme ved MWC, som er først i marts næste år, men måske kommer den allerede til januar.

Et koreansk analyseselskab tror på, at Samsung vil vise Galaxy S6 frem allerede til CES, som er først i januar, altså om under en måned. Det vil ifølge analyseselskabet, som hedder Mirae Asset Securities eller MAS, ske blandt andet på grund af dårlige salgstal for Galaxy S5.

Læs også: Kommende flagskibe kan få chip-problemer

Hvis Samsung sender næste version på gaden i februar, efter en præsentation tidligt i januar, så vil Samsung have et forspring i forhold til de konkurrenter, som først viser deres flagskibe frem på MWC.

Det forventes, at blandt andre HTC og Sony vil være klar til at præsentere deres flagskibe ved MWC i starten af marts. 

Mere brænde på det buede bål

Analyseselskabet tror også på, at der vil komme en variant af Samsung Galaxy S6 med en buet skærm ligesom Galaxy Note Edge. Den vil ligeledes blive præsenteret ved CES, Consumer Electronics Show, i januar.

MAS tror på, at Samsung vil sælge 45 millioner eksemplarer af Samsung Galaxy S6, og af de 45 vil 10 millioner være varianten med den buede skærm.

Læs også: Samsung Galaxy S6 fundet i testapp

Rygterne omkring telefonen har allerede tilsyneladende afsløret en del elementer omkring telefonen. Den skulle blandt andet have en QHD-skærm på 5,5”, 3GB RAM, et imponerende kamera og nyeste processor.

Hvordan telefonen ser ud er til gengæld et godt spørgsmål, da Samsung skulle have designet den helt fra bunden uden at kigge på tidligere versioner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 16-12-2014 09:26:43

Nu da de tilsyneladende designer S6 fra bunden af, så håber jeg da at de dropper hardwareknapperne på fronten, jeg KRÆVER det :-)

0 1
jyhjyh 15-12-2014 12:08:32

Premiere - ikke præmiere :-)

0 0
Mikkel Guldbjerg Jensen 15-12-2014 12:19:41

Fuldstændig rigtigt - det er rettet :)

Mvh Mikkel - mobilsiden.dk

1 0

Om brug af cookies