Samsung Galaxy S6 måske med i app-video

Samsungs næste flagskib, Galaxy S6, er endnu ikke officielt, men måske er det telefonen, der er med i en ny KNOX-video

Samsung Galaxy S6 måske med i app-video

Sikkerhedstilbuddet KNOX fra Samsung har fået sin tid i medierne af forskellige grunde, men det er ikke grunden til den seneste interesse i en video om softwaren. Det er tværtimod den telefon, der bliver brugt, for det kan nemlig være Samsung Galaxy S6.

Det er en meget simpel video, der viser dig, hvordan du installerer og får sat gang i My KNOX, men telefonen er altså ikke en, der er kendt fra Samsung.

Læs også: Samsung Galaxy S6′ ramme fanget på billeder

Muligheden for at det er en generisk telefon er selvfølgelig til stede, men Samsung er som regel ikke blege for at bruge rigtige produkter i denne slags videoer og på anden vis få deres produkter frem i rampelyset.

Telefonen i videoen ligner også nogle af de billeder, der er blevet lækket, som skulle være netop Samsung Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6 bliver rygtet til blandt andet at have en metalramme, og det kunne godt ligne en kant i metal i starten af klippet. Derudover er der ikke mange nye oplysninger i videoen, men Samsung kan altså være tæt på en præsentation.

Seneste nyt i fortællingen

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden fulgte op på historien. 22/12/2014 rettede vi nyt fokus på sagen med nyheden om Samsung Galaxy S6′ ramme fanget på billeder – Artiklen kan du læse her. Få også seneste nyt om temaet her.