Samsung Galaxy S7: 4 smartphones du også bør overveje

Samsungs Galaxy S7 er en fortjent topscorer, der overbeviser på alle fronter - men alligevel er der flere gode alternativer du bør overveje.

Samsung Galaxy S7: 4 smartphones du også bør overveje

Med Samsung Galaxy S7, har det sydkoreanske selskab taget et glimrende udgangspunkt, Galaxy S6, styrket op her og forbedret der – hvilket resulterer i en af de bedste Android telefoner nogensinde.

Men inden du løber ned til din lokale telebutik for at spendere omkring fem et halvt tusinde kroner på herligheden, mener vi her på mobilsiden.dk at der er flere smartphones du også bør overveje.

Læs også testen: Samsung Galaxy S7: Forfinet til fingerspidserne

Herunder får du derfor vores bud på de bedste alternativer til Samsung Galaxy S7:

Samsung Galaxy S7 S7 edge
Samsung Galaxy S7 Edge er større, flottere og mere avanceret end Galaxy S7. Foto: Mobilsiden.dk

Storebroren – Samsung Galaxy S7 Edge

Større batteri, større display samt frækt design med Edge-funktioner – så kort kan forskellene mellem s7 og S7 Edge opsummeres.

Du får altså alle goderne fra Samsung S7, den stærke processor, det vandtætte ydre og det glimrende kamera i en pakke der ikke er meget større, til trods for en regulær phablet-skærm på 5,5 tommer.

Se den aktion her.
Få den bedste pris her.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 edge er også et nydeligt alternativ til Galaxy S7

Den billige – Samsung Galaxy S6

Man kan hurtigt lade sig forblænde af nyhederne i Samsung Galaxy S7 og glemme at forgængeren, Galaxy S6 fortsat er en glimrende smartphone.

Her får du også et stærkt kamera, masser af muskler i processoren og et knivskarpt 5,1 tommers display – til gengæld kan du spare over to tusinde kroner ved at nøjes med mindre.

Læs testen her.
Få den bedste pris her.

Apple iPhone 6S
iPhone 6S er fortsat en stærk konkurrent til Galaxy S7

Den evige rival – Apple iPhone 6S

Apple mest populære mobil er ikke Danmarks mest populære smartphone uden grund. Den er flot, stærkere end nogensinde og den er driftsikker.

Samtidig hører den til de mindste telefoner på markedet der kan bryste sig af topydelse og avancerede funktioner som 3D-Touch eller et kapabelt kamera.

Sværger du ikke nødvendigvis til Android-styresystemet er iPhonen derfor et ekstra kig værd.

Læs testen her.
Få den bedste pris her.

LG G5
LG kan overraske med deres modulære G5-flagskibstelefon. Foto: Mobilsiden.dk

Alternativet – LG G5

Sidste mulighed kræver lidt tålmodighed, for LG’s nyeste toptelefon, LG G5, ryger ikke i handlen før til april måned. Et andet usikkerhedsmoment er prisen som pt. Ikke er oplyst, men som regnes med at ligge i samme lag som Samsung Galaxy S7.

Kan du dog vente lidt endnu, vil du belønnes med en af de mest interessante telefoner fra selskabet længe, da det byder på større skærm samt et lækkert og unikt design, hvor telefonen kan styrkes med enten et kamera eller et Hi-Fi modul.

Se første hands-on med G5 her.

Mere om sagen

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden fortsatte fortællingen. 9/3/2016 kom den efterfølgende historie med historien; Rygte: HTC skal lave Googles Nexus-smartphones de næste tre årKlik her for at gå til artiklen.. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..