Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 edge i pink kan nu købes i Danmark

Samsung Galaxy S7 edge i pink kan nu købes i Danmark

Samsungs nye variant af Galaxy S7 edge i pink er officielt kommet i handlen i Danmark. De første forhandlere sælger allerede nu den nye farve.

Foto: Samsung.com

Da Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge blev lanceret for tre måneder siden, blev de to topmodeller kun offentliggjort i de noget neutrale farver sort, hvid og guld.

Siden hen har Samsung fundet lidt af sit gamle jeg frem og føjet nogle lidt mere flamboyante varianter til. Først afslørede Samsung, at en pink udgave af Galaxy S7 edge var på vej, hvorefter en meget skinnende sølvudgave af samme kurvede telefon kom i handlen i Danmark hos teleselskabet 3. Sidst, men ikke mindst, har Samsung også afsløret en eksklusiv Batman-udgave, der lige som sidste års Iron Man-udgave sælges i et meget begrænset antal.

Læs også: Samsung Galaxy S7 edge til salg i ekslusiv sølvfarve hos 3

I halvanden måned har der ikke været yderligere info om den pink udgave, men nu melder Samsung dog ud rundt omkring i Europa - heriblandt på den danske Facebook-side - at den nu er til salg i de danske butikker og forhandlere.

Her kan du købe Samsung Galaxy S7 i pink gold

Blandt de forhandlere, der allerede nu fører Samsung Galaxy S7 i farven Pink Gold, som den officielt hedder, er Call Me, Telia og Telmore. Prisen er fuldstændig den samme som hvis du vælger en af de tre andre farver, sort, hvid eller guld. Hvis du derfor har længtes efter en farve, der matcher Apples rose gold, er det bare at slå til nu.

Læs også: Samsung Galaxy S7 edge på vej i en Batman-variant

Nu hvor Samsung Galaxy S7 kan fås i de fem farver sort, hvid, guld, sølv (via teleselskabet 3) og pink gold, er det blot den eksklusive Batman-variant, der mangler. Sidste års Iron Man-udgave var dog ikke til at få fat på her, og efterspørgslen er formentlig skyhøj, så den bør du ikke sætte næsen efter at få fingrene i.

På trods af det er udvalget af farver til Samsungs topmodeller efterhånden ved at være ganske stort, hvor der bør være noget for enhver smag. Du kan sågår få den belagt i 24-karat guld for den nette sum af 11.500 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies