Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 edge på vej i en Batman-variant

Samsung Galaxy S7 edge på vej i en Batman-variant

Samsung lancerer snart topmodellen Galaxy S7 edge i en speciel Batman-variant - præcis som producenten sidste år gjorde med Galaxy S6 edge Iron Man Edition.

Foto: Samsung.com

Den ene af Samsungs super populære topmodeller, Galaxy S7 edge, kommer snart i en ny variant, og denne gang er der ikke ”kun” tale om en ny farve lige som den nye sølvvariant, der kom for en uge siden.

Nej, i år forsøger Samsung sig igen med noget ganske anderledes - nemlig en Batman-udsmykket Galaxy S7 edge som reklamesøjle for spillet Injustice: Gods Among Us, der har tre år på bagen. Selv om det ville være oplagt, ser Batman-temaet altså ikke ud til at have nogen forbindelse til den relativt nye film Batman v Superman: Dawn of Justice.

Læs også: Samsung lancerer "Iron Man"-variant af Galaxy S6 næste måned

Ikke desto mindre er der stadig tale om en noget speciel udgave, da et stort Batman-logo bryder bagsiden vurderet ud fra nedenstående teaser, som Samsung har delt på Twitter. Ligeså ser Batman-telefonen ud til at have den samme sorte farve som den almindelige Galaxy S7 edge i sort.


I et andet tweet oplyser Samsung som det eneste, at den nye variant snart kommer, og det er derfor uvist, hvor mange eksemplarer der bliver fremstillet. Sidste år lavede Samsung en meget eksklusiv Iron Man Edition af Galaxy S6 edge, som kun blev fremstillet i 1.000 eksemplarer - alle med hvert sit unikke serienummer.

Der er altså ikke andet for end at vente og se, om det samme bliver tilfældet i år, eller om Samsung ønsker at udnytte den høje efterspørgsel, en speciel variant som denne Batman-udgave formentligt vil få.

Læs også: Samsung Galaxy S7 edge til salg i ekslusiv sølvfarve hos 3

Der var nemlig mange penge at hente i sidste års Iron Man Edition. I en auktion på eBay blev et eksemplar solgt for hele $35.600 (238.000 kroner), og derfor er det måske ikke en helt dum idé at producere et større parti denne gang. I så fald vil værdien naturligvis også aftage i takt med, at den bliver nemmere at få fat på.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies