Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 edge til salg i ekslusiv sølvfarve hos 3

Samsung Galaxy S7 edge til salg i ekslusiv sølvfarve hos 3

Teleselskabet 3 sælger som de første i Danmark Samsung Galaxy S7 edge i den eksklusive farve ’Silver’, inden den nye farve lander hos andre forhandlere.

Foto: Droid-life.com

Siden Samsung lancerede topmodellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, har det ”kun” været muligt at få de to telefoner i farverne sort, guld og hvid, mens mange andre lande har haft en fjerde farve at vælge mellem: sølv.

Der har på intet tidspunkt været udsigt til, at den sidste ’Silver’-variant ville lande i de danske butikker, men nu kan teleselskabet 3 så oplyse i en pressemeddelelse, at man har fået eksklusiv ret til at sælge Samsung Galaxy S7 edge i denne sølvfarve som den eneste forhandler i Danmark frem til fredag den 3. juni, hvor mange andre forhandlere med al sandsynlighed vil følge trop.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy S7 og S7 edge i en ny farve

”Samsung Galaxy S7 edge har været en kæmpe succes, som virkelig har ramt plet hos vores kunder, der sætter pris på en god blanding af high-end specifikationer og innovativt design. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for at få denne mulighed for at være de første til at sælge telefonen i den nye farve. Sølv-udgaven er ret unik i sit udtryk og faktisk endnu flottere i virkeligheden end på billederne. Jeg vil derfor helt klart anbefale, at man slår et smut forbi en af vores butikker og oplever den med egne øjne,” siger direktør for Consumer Market hos 3, David Elsass.

Denne ’Silver’-variant af Galaxy S7 edge skulle eftersigende være endnu mere skinnende end sidste års Galaxy S6 edge+. Hvis du derfor vil forsøge at spejle dig i den refleksive bagside – formentligt godt fyldt med fedtfingre – kan du allerede nu tjekke Samsung Galaxy S7 edge ud i 3s 28 forskellige butikker landet over, hvor et begrænset antal kunder tilmed får en gratis trådløs oplader med i købet til en værdi af 399 kroner.

Læs også: Her er de bedste covers til Samsung Galaxy S7 [WEB-TV]

Samsung Galaxy S7 edge i sølv kan købes hos 3 for 5.490 kroner, hvis den kombineres med abonnement med fri tale/SMS/MMS og 10 GB data for 200 kroner om måneden. Mange andre forhandlere sælger naturligvis Samsung Galaxy S7 edge, hvor du kan se den billigste pris på Mobilpriser.dk her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies