Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 får 3D touch-display

Samsung Galaxy S7 får 3D touch-display

Avis bekræfter: Samsungs kommende topmobil får et display med 3D-Touch - ligesom i Apples iPhone 6S.

Foto: uswitch.com

En væsentlig feature er på vej til Samsungs kommende stjernemobil, Galaxy S7. Det skriver amerikanske Wall street Journal.

Den sydkoreanske IT-kæmpe vil, ifølge avisens kilder, få et tryksensitivt display - en feature der i dag er at finde i Apple iPhone 6S, hvor den giver flere muligheder i telefonens apps.

Galaxy S7 vil, som sin forgænger, også optræde i to varianter, enten som Edge-version med et buet display eller den mere konservative version med en standardskærm. Kortlæseren til micro-SD forventes her at gøre comeback - dog ikke i den buede Edge-version.

Læs også: Designet på Samsung Galaxy S7 og S7 Plus afsløret

Mere nyt om S7

Samsung S7, forventes først at få sin debut omkring dette års MWC-mobilmesse sidst i februar 2016, men flere features er ifølge avisens kilder fastlagt.

Designet vil læne sig tæt op af S6’eren, med samme kombination af glas med aluminiumsramme, men kameraet forventes ikke at rage ud af bagsiden i denne omgang.

Opladning vil foregå igennem et vendbart USB-C og vil understøtte kvikopladning. Der er forlydender om at supplere fingeraftrykslæseren med en iris-scanner, men disse er endnu ubekræftede.

Hvornår Samsung S7 slippes løs i handlen er fortsat uvist, men The Verge peger på en lancering i midten af marts.

Se også: Samsung Galaxy S7 - uofficiel lanceringsdato lækket

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies