Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 får større batteri og microSD-understøttelse

Samsung Galaxy S7 får større batteri og microSD-understøttelse

Samsung udstyrer den kommende Galaxy S7 med understøttelse af microSD-kort og øger samtidig kapaciteten af batteriet, lyder et nyt rygte.

Foto: uswitch.com

Den velkendte og yderst velinformerede tipster, Evan Blass, også kendt som @evleaks, er endnu en gang på banen med nye, interessante oplysninger. Denne gang gælder det Samsungs kommende topmodel, Galaxy S7.

Det faldt ikke mange forbrugere i god jord, da Samsung sidste år lancerede Galaxy S6 uden muligheden for at indsætte et eksternt microSD-kort, hvilket var muligt i de fem forgængere i serien. Det - i manges øjne - store mangel bliver der dog allerede rettet op på med Galaxy S7, hvor understøttelsen for microSD-kort vender tilbage.

Læs også: Samsung skruer ned for kameraopløsningen i Galaxy S7

Det forlyder ydermere, at Galaxy S7 vil understøtte op til 200 GB ekstra lagerplads, hvilket bør være mere end rigeligt til de fleste. Du kan dermed nøjes med at købe den billigste model med 32 GB lagerplads, som Evan Blass bekræfter kommer - det samme gør en 64 GB-model. Han fortæller også, at han endnu ikke har set noget til en 128 GB-variant, men det er fortsat muligt, at en sådan rent faktisk eksisterer.

Både Galaxy S7 på 5,1” og Galaxy S7 edge på 5,5” bliver desuden udstyret med hele 4 GB RAM uanset mængden af lagerplads, bekræfter han.

Større batteri i begge modeller

Et andet kærkomment tiltag er forøgelsen af batteriets kapacitet, som både vil omfatte Galaxy S7 og Galaxy S7 edge. Den nuværende Galaxy S6 gemmer ”kun” på 2.550 mAh, men i år vil der ske en stigning i kapaciteten på 17 %, sådan at kapaciteten bliver 3.000 mAh.

En endnu større forøgelse vil der ske med Galaxy S7 edge på grund af skærmarealet, der får et nøk i vejret. Galaxy S6 edge rummer et 2.600 mAh stort batteri, som vil blive forøget gevaldigt med hele 38 % til en kapacitet på 3.600 mAh i Galaxy S7 edge. Det må altså siges at være en forbedring, der er til at tage og føle på.

Læs også: Skærmstørrelsen på tre Samsung Galaxy S7-udgaver lækket

Derudover kan Evan Blass også oplyse, at trådløs opladning af Galaxy S7 og Galaxy S7 edge vil tage henholdsvis 2 timer samt 2 timer og 12 minutter. Til sammenligning bør trådløs opladning tage omkring 1,5 time med Galaxy S6. Den længere ladetid er altså en konsekvens af den større kapacitet.

Bliver vandafvisende og støvtæt

Til sidst kan han også afsløre, at Galaxy S7 bliver vandafvisende og støvtæt. Det vil sige, at den får den såkaldte IP67-certificering, hvor 6-tallet betyder, at intet støv kan trænge igennem og 7-tallet betyder, at den kan sænkes i op til 1 meter vand i 30 minutter.

Det er dog ikke første gang, at Samsung opfylder kravene til en IP67-certificering i en af topmodellerne. Galaxy S5 fra februar 2014 er helt identisk på det punkt.

Læs også: Samsung Galaxy S7 får 3D touch-display

Det forlyder fortsat, at lanceringen af Galaxy S7 og de øvrige varianter vil finde sted den 21. februar forud for Mobile World Congress i Barcelona, der løber af stablen de efterfølgende dage.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies