Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 kan blive lanceret allerede til januar

Samsung Galaxy S7 kan blive lanceret allerede til januar

På trods af at Galaxy S6 kun har været på markedet i et halvt års tid, svirrer rygterne om efterfølgeren, Galaxy S7, allerede i luften.

Hvordan Samsung Galaxy S7 kommer til at se ud i forhold til S6 som vist ovenover, vides endnu ikke.
Hvordan Samsung Galaxy S7 kommer til at se ud i forhold til S6 som vist ovenover, vides endnu ikke.

Nu spredes endnu et rygte om den kommende Samsung-topmodel, som kommer fra den sydkoreanske avis, ETNews, der gennem årene har stået bag adskillige Samsung- og LG-rygter.

Læs også: Samsung Galaxy S7 kan komme med 3 forskellige processorer

Det forlyder ifølge avisen, at Samsung Galaxy S7 allerede bliver præsenteret i januar måned uden at angive en nærmere dato. Derimod bekræfter avisen, at der bliver lanceret en ”normal” og en premium-variant, hvoraf den ene skulle have Samsungs næste Exynos 8890-processor og den anden Qualcomms - også kommende - Snapdragon 820-processor.

Hvis lanceringen af Samsungs næste topmodel viser sig allerede at være til januar, kan der spekuleres i, om det vil ske i forbindelse med CES-messen, der foregår fra den 6. til 9. januar. Den 1. marts i år fandt Galaxy S6-eventen sted under Mobile World Congress i Barcelona, så det er ikke utænkeligt, at Samsung igen i år timer det i forbindelse med en event - spørgsmålet er så blot hvilken.

Læs også: Samsung Galaxy S7 kan komme tidligere end ventet

For en måned siden florerede et rygte også om, at Samsung skulle være kommet hurtigere igennem udviklingen af flagskibet, hvor prognosen lød februar måned - og sydkoreanerne kan altså angiveligt nu skære yderligere en måned fra udviklingen af telefonen.

Et rygte som dette skal altid tages med et gran salt, da mange ting kan nå at ændre sig i de kommende måneder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies