Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 på vej i en hårdfør Active-variant

Samsung Galaxy S7 på vej i en hårdfør Active-variant

Hvis det står til den velinformerede Twitter-tipster, evleaks, er Samsung lige nu i fuld sving med at teste en hårdfør Active-variant af Galaxy S7.

Her ses sidste års Samsung Galaxy S6 Active, som S7 Active formentligt vil ligne en helt del, hvis den bliver en realitet.
Her ses sidste års Samsung Galaxy S6 Active, som S7 Active formentligt vil ligne en helt del, hvis den bliver en realitet.

De seneste tre år har Samsung lanceret en hårdfør variant af henholdsvis Galaxy S4, Galaxy S5 og Galaxy S6 med navnet Active. Det ser ud til også at blive tilfældet i år.

Det er den altid velinformerede Twitter-tipster, evleaks, også kendt som Evan Blass, der er den første til at afsløre den nye Samsung Galaxy S7-variant.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Active smadrer konkurrenterne i batteritest

Af rygtet fremgår det, at et nyt modelnummer er blevet spottet i en database tilhørende det amerikanske teleselskab at&t, som lige nu er ved at teste modellen. Den rygtede Samsung Galaxy S7 Active har modelnummeret G891A, mens sidste års Galaxy S6 Active hedder G890A.

Der er altså ikke meget tvivl om, at der er tale om en ny Active-telefon med et modelnummer, der minder meget om sidste års. Om det så bliver en Galaxy S7, er ikke 100 % bekræftet endnu, men alt andet ville være mærkeligt.

Læs også: Samsung genindfører SD-kortet i Galaxy S6 Active

I forhold til de normale Galaxy-topmodeller er Active-modellerne interssante, da de gemmer på samme kraftige specifikationer og et endnu større batteri, men har fået en ordentlig opgradering af designet - måske ikke just i retning af det pænere, men under alle omstændigheder i retning af det mere holdbare, modstandsdygtige og med en mere rå finish, der retter sig mere mod udendørsfolket og håndværkerne.

Det er som bekendt de absolut eneste oplysninger, der er om den formodede Samsung Galaxy S7 Active på nuværende tidspunkt, så som altid anbefales det at tage rygtet med det forbehold, at meget endnu kan nå at ske og ændre sig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies