Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S7 - uofficiel lanceringsdato lækket

Samsung Galaxy S7 - uofficiel lanceringsdato lækket

Står en kendt Twitter-tipster til troende, bliver Samsung kommende flagskib lanceret om godt tre måneder.

Samsung S-serie har længe været synonym med det ypperste, og mest populære, i Android-delen af smartphone verdenen. Senest illustreret ved S6-seriens både stærke og flotte mobiler.

Hvornår disse vil afløses verserer der dog forskellige meninger om. Sidste måned pegede en kilde nemlig på, at Samsung vil fremskynde lanceringen af S7-serien til januar måned, et par måneder tidligere end forrige lanceringer som typisk foregår i marts, ved den store årlige MWC-messe.

Dette rygtes manes til jorden af en ny kilde, Twitter-tipsteren Ricciolo, der via Twitter meddeler, at der kan glemmes alt om en tidlig debut til S-serien i 2016. Det
I stedet fastslås datoen til den 21. februar i næste år, en dag forud for MWC-messen åbner dørene - ligesom ved S6 lanceringen i år. 

Hvorvidt Ricciolo spådomme holder stik, kan ikke bekræftes før Samsung officielt melder ud, men hans tweets har vist sig at holde vand ved gentagne lejligheder.

Udmeldingen harmonerer samtidig med Samsung nyligt annoncerede Exynos-processor, der ifølge Samsung selv, vil masseproduceres fra slutningen af 2015.

Læs også: Samsung præsenterer ny Exynos superchip

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies