Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S8 får ikke HiFi lyd fra Harman

Samsung Galaxy S8 får ikke HiFi lyd fra Harman

Samsung-chef udpensler planerne for Harman-opkøb: Galaxy S8-købere skal ikke regne med Harman-lyd.

Samsung købte stort ind, da de i sidste uge investerede 8 mia. dollars i et opkøb af lydgiganten Harman International.

Med købet kom forventninger om, at Samsung vil forene deres mobilekspertise med Harmans know-how indenfor HiFi-lyd. Dette vil ifølge Samsung-chef Park Jong-Hwan ske, men først på den længere bane, oplyser han ved en pressekonference i Seoul i går. Det skriver sammobile.com.

” Der vil gå tid for opkøbet er tilendebragt, aktionærerne skal først nå at stemme for handlen. Derefter vil vi fokusere på at opnå synergieffekter i begge virksomheder.
Skal Harmans high-end lyd finde vej til Galaxy S topmobilerne, bliver den første model en gang i 2018” lyder det fra Park Jong-Hwan som til daglig leder Samsung Automotive.

Eftersom at Samsung kommende S8-topmobil regnes med at debutere i foråret 2017 er tiden altså for knap til, at den kommende S-stjernemodel vil få Harman-lyd om bord.

Hos den sydkoreankse ærkerival LG, har man siden foråret allieret sig med danske B&O PLAY for at sikre gode lydegenskaber i mobilen.

Se også:  LG og B&O PLAY tørner sammen om ny topmobil

Ingen Samsung-bil i sigte

Investeringen nærede også rygter om en mulig satsning på bilbranchen hos Samsung. Disse skydes i midlertidigt prompte til jorden – i stedet vil Samsung satse på forbundne, intelligente billøsninger, lyder det fra Samsung chefen.

I det felt har Samsung indtil videre haft svært ved at få foden indenfor hos de etablerede bilproducenter. Med Harman-opkøbet, står Samsung nu med langt stærkere kort på hånden.

Park Jong-Hwan understregede samtidig ved konferencen, at Harman vil fortsætte som en selvstændig virksomhed i fremtiden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies