Samsung Galaxy Tab 3 Kids – en tablet til børnene

Nu kan du få din tablet i fred og giv i stedet børnene en Galaxy Tab 3 Kids fra Samsung.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids – en tablet til børnene

Samsung er klar med en børnevenlig familietablet, der lander i tide til julehandlen, så Galaxy Tab 3 Kids kan blive årets julegavehit.

Ligesom resten af Galaxy-serien, så er Galaxy Tab 3 Kids også en Android-baseret, som både har en Kids Mode – men også den helt almindelige Android-brugerflade. Du bestemmer selv, hvad der er tilgængeligt, når tabletten er i Kids Mode.

Galaxy Tab 3 Kids kommer med en 7 tommer WSVGA TFT-skærm med en opløsning på 1024 x 600 pixels og 170ppi, 1.2 GHz dual-core processor, Android 4.1, WiFi a/b/g/n (2.4/5 GHz), Bluetooth 3.0, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort på op til 32 GB, 1 GB RAM og et batteri på 4.000 mAh.

Galaxy Tab 3 Kids forvandles med et enkelt tryk på en knap sig til et stykke farverigt legetøj, som byder på sjov til børn i alle aldre. Der er på Galaxy Tab 3 Kids flere præ-installerede applikationer og pædagogiske spil – men du kan selvfølgelig downloade flere applikationer fra Google Play Store, som det kendes fra de sædvanlige Android-produkter.

 – ”Børn er glade for at lege med tablets, da en tablet er intuitiv og let at bruge. Men det betyder ofte også, at de lægger beslag på forældrenes tablet,” fortæller Jimmy Voss, Key Account Manager for tablets hos Samsung Danmark.

Du kan på Galaxy Tab 3 Kids indstille den til, at den låses automatisk efter et angivet tidsrum – det vil sige, at må børnene spille en time, så lukkes den ned efter den er gået.

Til Galaxy Tab 3 Kids medfølger også C Pen, som gør man kan tegne direkte på skærmen – for børnene kan dette styrke både indlæring og træne finmotorikken.

Galaxy Tab 3 Kids lander i butikkerne i uge 50 og vil få en vejledende udsalgspris på 1.799 kroner.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 25/11/2013 publicerede vi en opfølgning med et indlæg omkring emnet Nokia Lumia 2020 – 2014 byder på ny 8 tommer tablet – Du finder den her. Se også de seneste nyheder om temaet her.