Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Tab 4 specifikationer lækket - endnu en trilogi på vej

Samsung Galaxy Tab 4 specifikationer lækket - endnu en trilogi på vej

Endnu en tablet-trio nærmer sig fra giganten Samsung. Her er de formodede specifikationer på de kommende Galaxy Tab 4 tablets.

Billede: Samsung Galaxy Tab 3
Billede: Samsung Galaxy Tab 3

Mobile World Congress 2014 nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor heller ikke overraskende, at både billeder og specifikationer på kommende smartphones og tablets, florerer forud for arrangementet. 

Læs også: Samsung lufter nyt design forud for Mobile World Congress

Tech-giganten Samsung præsenterede Samsung Pro: Fire nye produktive tablets fra 8.4” til 12.2” på CES-messen i januar, og nu tyder det på, at de er klar med endnu en tablet-trio, dog i en mere prisvenlig kategori. Det skriver phoneArena via Sammobile.

Det er de formodentlige specifikationer på tre kommende Galaxy Tab 4 tablets, som vi forventer klar inden længe, og måske allerede sidst på måneden til MWC i Barcalona.

Galaxy Tab 4 7.0

Mindstemanden i trioen vil som navnet Galaxy Tab 4 7.0 antyder, være udstyret med en 7 tomme stor skærm, med opløsning på 1280 x 800 pixels. Under hjelmen drives den tilsyneladende af en quad-core 1.2GHz processor med 1GB RAM. 

På hukommelsessiden er der 8 GB intern med mulighed for udvidelse til 64GB via SD-kort. Galaxy Tab 4 7.0 får desuden et 3MP kamera på bagsiden og et 1.3MP på fronten. De lækkede specs melder desuden om et batteri på 4450 mAh og med Android KitKat præinstalleret.

Galaxy Tab 4 8.0

Næste mand i rækken har en 8” skærm med samme opløsningen som lillebror’en. Også på processor siden melder informationerne om en 1.2GHz quad-core med 1GB RAM (dog 1.5 GB RAM til LTE-versionen). 

Der er angiveligt blevet plads til 16 GB intern hukommelse med samme 64GB udvidelsesmuligheder, som vi netop har set på 7.0-versionen. Galaxy Tab 4 8.0 vil huse samme kamera på både for- og bagsiden og naturligvis komme præinstalleret med Android KitKat. Dog er der blevet plads til et batteri med kapacitet på 6800mAh.

Galaxy Tab 4 10.1

Rosinen i pølseenden er den største i flokken. Det betyder en skærm på 10.1”, men desværre med samme skærmopløsning som på de to mindre alternativer. Galaxy Tab 4 10.1 huser desuden også samme batteri som Galaxy Tab 4 8.0.

Under hjelmen finder vi desuden samme quad-core 1.2GHz processor dog med 1.5 GB RAM og Android KitKat. Lager specifikationerne er identiske med Galaxy Tab 4 8.0.

Kameraet er det eneste som markant skiller sig ud på denne model. På bagsiden af Galaxy Tab 4 10.1 vil der tilsyneladende være placeret et 8MP kamera og på fronten et på 3 MP.

Som nævnt, så forventer vi at disse nye Samsung tablets bliver offentligt præsenterede på den kommende MWC messe i Barcalona. 

Link: phoneArena via Sammobile.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JonasNB 12-02-2014 15:17:53

Jeg synes desværre Samsung har tabt sutten. De lancerer det ene ligegyldige produkt efter det andet. Jeg kan rigtig godt li' Samsung topmodeller, men hvorfor skal der være 20 forskellige versioner? Jeg synes det er fint Samsung også har modeller i den billige klasse, men hvorfor skal der også være 20 forskellige modeller af dem?

Jeg stemmer for en billig klasse og en dyr. Derefter i forskellige størrelser (8, 10, 12). På denne møde burde der være 6 modeller (9 hvis man stadig vil adskille Tab & Note).

Hvis man ser på modellerne i dag har Samsung 40+ forskellige tablets. (3G/WiFi, Tab/Note osv.)

3 0
Arthur 12-02-2014 20:46:47

Jeg er enig i at de udgiver for mange produkter. Men husk på at deres produkter ofte er målrettet bestemte markeder. Så vi som forbrugere har ikke adgang til alle deres produkter i DK. Kun hvis vi vælger at bestille fra Amazon.com eller andre udlandske butikker.

0 0
Kenneth Trynskov 12-02-2014 13:41:42

Jeg vil give Jesper helt ret.

Det er ikke alle, som har råd til at smide 4-5k efter en tablet. Så Samsung gør, efter min mening, det rette i at udvide sortimentet, så alle kan følge med.

Derudover er det jo også forskelligt, hvad folk bruger deres tablets til. Så hvis det bare er mails, facebook, nyheder fx, så er det spild af penge at ofre penge på fx. Note tab.

Mange børn idag bruges også tablets, inkl. min egen datter, og der synes jeg nu ikke, at det er nødvendigt at ofre en formue på en dyr tablet bare for nogle spil-apps etc.

1 1
Jonas_a 12-02-2014 13:23:12

Ser ud til at Samsung satser på kvantitet frem for kvalitet.

5 1
Jesper Nygaard Nielsen 12-02-2014 13:32:22

Det ene udelukker ikke det andet, nu kan man vælge Samsung tablets i den størrelse og til den pris der passer en. Hvis de holder sig til Tab og Pro serierne, har de noget at tilbyde til alle markeder - ikke nogen skidt ting.

1 1

Om brug af cookies