Samsung Galaxy Tab 4 specifikationer lækket – endnu en trilogi på vej

Endnu en tablet-trio nærmer sig fra giganten Samsung. Her er de formodede specifikationer på de kommende Galaxy Tab 4 tablets.

Samsung Galaxy Tab 4 specifikationer lækket – endnu en trilogi på vej

Mobile World Congress 2014 nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor heller ikke overraskende, at både billeder og specifikationer på kommende smartphones og tablets, florerer forud for arrangementet. 

Læs også: Samsung lufter nyt design forud for Mobile World Congress

Tech-giganten Samsung præsenterede Samsung Pro: Fire nye produktive tablets fra 8.4” til 12.2” på CES-messen i januar, og nu tyder det på, at de er klar med endnu en tablet-trio, dog i en mere prisvenlig kategori. Det skriver phoneArena via Sammobile.

Det er de formodentlige specifikationer på tre kommende Galaxy Tab 4 tablets, som vi forventer klar inden længe, og måske allerede sidst på måneden til MWC i Barcalona.

Galaxy Tab 4 7.0

Mindstemanden i trioen vil som navnet Galaxy Tab 4 7.0 antyder, være udstyret med en 7 tomme stor skærm, med opløsning på 1280 x 800 pixels. Under hjelmen drives den tilsyneladende af en quad-core 1.2GHz processor med 1GB RAM. 

På hukommelsessiden er der 8 GB intern med mulighed for udvidelse til 64GB via SD-kort. Galaxy Tab 4 7.0 får desuden et 3MP kamera på bagsiden og et 1.3MP på fronten. De lækkede specs melder desuden om et batteri på 4450 mAh og med Android KitKat præinstalleret.

Galaxy Tab 4 8.0

Næste mand i rækken har en 8” skærm med samme opløsningen som lillebror’en. Også på processor siden melder informationerne om en 1.2GHz quad-core med 1GB RAM (dog 1.5 GB RAM til LTE-versionen). 

Der er angiveligt blevet plads til 16 GB intern hukommelse med samme 64GB udvidelsesmuligheder, som vi netop har set på 7.0-versionen. Galaxy Tab 4 8.0 vil huse samme kamera på både for- og bagsiden og naturligvis komme præinstalleret med Android KitKat. Dog er der blevet plads til et batteri med kapacitet på 6800mAh.

Galaxy Tab 4 10.1

Rosinen i pølseenden er den største i flokken. Det betyder en skærm på 10.1”, men desværre med samme skærmopløsning som på de to mindre alternativer. Galaxy Tab 4 10.1 huser desuden også samme batteri som Galaxy Tab 4 8.0.

Under hjelmen finder vi desuden samme quad-core 1.2GHz processor dog med 1.5 GB RAM og Android KitKat. Lager specifikationerne er identiske med Galaxy Tab 4 8.0.

Kameraet er det eneste som markant skiller sig ud på denne model. På bagsiden af Galaxy Tab 4 10.1 vil der tilsyneladende være placeret et 8MP kamera og på fronten et på 3 MP.

Som nævnt, så forventer vi at disse nye Samsung tablets bliver offentligt præsenterede på den kommende MWC messe i Barcalona. 

Link: phoneArena via Sammobile.

Den videre fortælling

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 28/1/2014 blev bolden spillet videre med fortællingen om Asus Padfone E klar til at indtage mellemklassen – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..