Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Tab kan nu købes

Samsung Galaxy Tab kan nu købes

Galaxy Tab, Samsungs tablet computer, er nu begyndt at nå ud til butikkerne.

Samsung Galaxy Tab. Foto: Mobilsiden.dk
Samsung Galaxy Tab. Foto: Mobilsiden.dk

Syv tommer skærm, indbygget 3G, trådløst netværk, 16 GB intern hukommelse og ikke mindst adgang til Android Marked - det er Samsung Galaxy Tab i korte træk.

Samsungs iPad konkurrent er nu så småt begyndt at nå ud til butikkerne. Således er den set i blandt andet tilbudsavisen fra Elgiganten samt i Telias butikker.

Også forhandlere som Bibob og Happii samt en række andre butikker, er ifølge prisportalen Mobilpriser.dk begyndt at sælge Samsungs tablet-computer.

Uden binding starter priserne omkring 5.500 kroner.

Læs også:
 - TEST: Sådan er Samsung Galaxy Tab
 - Sammenligning af Galaxy Tab og Apple iPad
 -

Web-TV


Samsung Galaxy Tab - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Adam Bondorf 30-10-2010 16:48:23

Jeg synes egentlig skærmen er for lille. Hvis jeg skulle købe en tablet, skulle det bl.a. være til at skrive noter på osv. og der er Galaxy tab for lille. iPad er til gengæld perfekt til det. 7 tommer er en irriterende mellemstørrelse.

0 0
Phillyboy 30-10-2010 10:17:59

Jeg må tilstå at jeg syntes det er alt for mange penge og vil nok hellere satse mine penge på en ipad. Det skulle undre mig meget om ikke Samsung kommer til og sætte priserne lidt ned senere, dette er jo rent røveri...

0 0
Exactlyme 29-10-2010 19:39:31

Skulle jeg ha' en tablet computer, ville jeg hellere købe Apple Ipad til næsten et kilo kr. billigere end en kopivare til Samsung galaxy Tab

0 0
29-10-2010 20:13:35

Det lyder som en god ide, med apple følger der også både sikkerhed og en masse overvågning.

Personligt har jeg stadigt svært ved at se at pads er den store revolution i forhold til netbooks. Dermed ville jeg spare mange tusind kroner og gå efter en Eee hvis jeg manglede en lille supermobil computer.

0 0

Om brug af cookies