Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Gear S2 smartwatch: ny video kommer tæt på

Samsung Gear S2 smartwatch: ny video kommer tæt på

Samsungs konkurrerent til Apples Watch slippes snart løs. Se den nye teaser-video og de kommende features til Gear S2.

Under sidste uges Unpacked event, hintede Samsung eftertrykkeligt, at et nyt smartwatch er på vej. Dengang var det stilfulde og fashion-prægede reklamefotos der hintede at Samsung vil byde ind i det eksklusive modesegment, med sit kommende Gear S2 smartwatch.

Se også: Samsung fremviser rundt smartwatch: Gear S2

I dag teaser tech-mastodonten i en ny retning med en ny hårdtpumpet techno-video, hvor nogle af urets features gennemgås.

Uret bliver rundt, helt rundt, i modsætning til ure som Apple Watch, Motorolas Moto 360 eller Alcatels OneTouch Watch. Videoen demonstrerer en stribe forskellige urskiver, der alle tyder på at Samsung har et helt nyt smartwatch interface på tapetet.

De aktive, cirkulære widgets tyder samtidig på, at Googles Android Wear ikke vil drive uret frem, men at Samsung givetvis vil bygge videre på Samsungs eget Tizen styresystem - som i de forrige Gear-smartwatches fra producenten.

Der bliver samtidigt glimtvist hintet til nogle af funktionerne: pulsmåling, sports- og aktivitetstracking vil igen være til stede, mens en cirkulær app-bakke tyder på, at flere apps vil kunne installeres.

Hvordan Gear S2 vil tage sig ud i sin endelige form, bliver afsløret den 3. september, hvor Samsung afholder presseevent forud for IFA elektronikmessen i Berlin.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies