Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Gear VR udleveres til flyrejsende på første klasse

Samsung Gear VR udleveres til flyrejsende på første klasse

Rejsende på første klasse hos Qantas på strækninger til og fra Los Angeles, kan snart nyde godt af Samsungs Gear VR på turen.

Samsungs nye virtual reality briller kan bruge din hjerne og et quad-HD display på en Galaxy Note 4 til at skabe en fordybende og responsiv virtual reality oplevelse. Brillerne i sig selv koster 200 dollars (~1.300,- kroner).

Nu har Samsung lavet en aftale med australske flyselskab Qantas, de vil give deres rejsende på første klasse, adgang til et par briller som kan bruges under flyveturen. Det er i første omgang dog kun på flyafgange mellem Los Angeles og Sydney eller Melbourne. Programmet vil i første omgang køre i en prøve periode på tre måneder.

“Qantas er de første i industrien, vi er engagerede i at være blandt de første og mest innovative i branchen så vi kan give vores passagerer adgang til det bedste og sidste nye inden for in-flight underholdning - som eksempelvis at tilgå den virtuelle verden af deres yndlings Hollywood film fra et komfortabelt sæde i 40.000 fods højde” fortæller marketings ansvarlig Olivia Wirth.

Hun fortsætter og påpeger at det også er et fantastisk værktøj til at promovere destinationen. Det er udelukkende passagerer på første klasse som får adgang til Samsung Gear VR, en billet koster i omegnen af 13.000 dollars (86.000,- kroner) så selv om det er et interessant frynsegode, så er det formentlig billigere at investere i et par briller til 200 dollars og bruge det på monkey class.

Kilde: Boy Genius Report


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 31-01-2015 21:23:55

Rookie mistake. Det staves Qantas, ikke Quantas.

0 1
Andreas Birkjær 01-02-2015 08:47:25

Ungh ja, det er rettet :)

0 0

Om brug af cookies