Samsung “Glasses” skal på markedet før Googles

Talsperson hos Samsung hentyder til, at de vil overhale Google indenom, og lancere briller allerede til september.

Samsung “Glasses” skal på markedet før Googles

Året, der næsten lige er skudt i gang med CES-messen i Las Vegas, har budt på en lang række “wearables gadgets”. Altså smarte gadgets som kan bæres på kroppen, og arbejde sammen med vores mobiltelefon.

Nævner man ordet “Smartwatch”(smart-ur), så er der på grund af de mange muligheder, ingen der reelt ved hvilket ur der refereres til. 

Sagen er lidt anderledes, når man istedet nævner “Glasses”(briller). Her vil mange formentlig tænke på “Google Glasses”, der allerede har masser af medieomtale på bagen, også selvom de ikke er sat til salg endnu. 

Vil også lave briller
Nu forlyder det til, at Samsung gør klar til at indtage brillemarkedet. En ukendt talsperson fra Samsung antyder nemlig, at de vil komme Google i forkøbet på en offentlig lancering af smarte-briller. Det skriver 9To5Google via The Korea Times

“Det bliver interessant at se, hvilken virksomhed der vinder kapløbet om smarte briller. Spillerne ønsker helt sikkert at nyde en ‘first-mover’ fordel i dette nye og yderst lukrative marked […] Bærbare enheder kan ikke generere overskud med det samme. Dæmpede udgivelser af enheder vise vores faste engagement som en leder i nye markeder …“ siger altså ukendt talsperson fra Samsung.

Ingen tvivl om at Samsung også ønsker del i markedet for smarte briller, men det virker også som om, at tech-giganten ønsker at lave det hele. 
Det er måske også derfor, at det i udtalelsen nævnes, at nye, bærbare enheder ikke kan generere overskud med det samme, netop fordi Galaxy Gear ikke har solgt som håbet.

Mon den netop indgået patentaftale imellem giganterne beskytter Samsung, der måske ellers ville kunne komme i patentstridigheder med søgegiganten? 

Kilde: 9To5Google via The Korea Times