Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung haler ind på Nokia

Samsung haler ind på Nokia

Nokia burde efterhånden begynde, at blive en smule nervøse for deres markedsandele på det europæiske mobilmarked. Samsung ser ud til at kunne overhale indenom.

Nokia har længe siddet på tronen, som verdens største mobilproducent, men Samsung er nu gået forbi Nokia når det gælder salg af "low-end" telefoner på det vest-europæiske marked.

I første kvartal af 2010 solgte Samsung 12,2 millioner basistelefoner i Vesteuropa, og Nokia solgte "kun" 9,1 millioner basistelefoner i samme periode.

Nokia har dog stadig førertrøjen på med samlede antal mobiltelefoner, da de solgte 14 millioner telefoner i 1. kvartal 2010.

Samsung ånder dem dog godt i nakken, og indtager andenpladsen med 12,5 millioner solgte mobiltelefoner.

Fortsætter udviklingen, så spår analysefirmaet IDC, at Samsung inden årets udgang har overhalet Nokia.

Læs også:
 - Nokia indleder mobilkrig

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Stefan 12-07-2010 07:57:37

Samsung har altid haft superior hardware i forhold til nærmest ALLE andre producenter. Problemet er bare at de altid har haft nogle besværlige OS'er, og det gør bare meget når man ikke selv kan vælge OS'et til sin telefon. Men det lyder da til at de er ved at få fingeren ud.
Og at de skulle prikke lidt til Nokia er kun glædesang i mine ører. Er ved at være træt af at skulle hjælpe folk med besværlige, hvis ikke umulige, opsætninger på deres Nokia telefoner. Har ikke ret gode erfaringer med det.

0 0
Morten Knudsen 10-07-2010 01:07:37

Folk og Nokia har bare ikke fundet ud af det endnu.

Efter 3210 er det gået ned af bakke.

0 0
Henrik 10-07-2010 19:14:35

Det er jeg sgu ikke enig i. Nu har jeg haft mange Samsung feature phones i hånden de sidste 5 år som mobil udvikler, og må sige Samsung sgu da er det argeste buggy pis i forhold til Nokia's feature phones.

Samsung's firmware support sutter også i forhold til Nokia.

Jeg fatter til gengæld ikke hvordan Samsung kan sælge så godt, magen til skrald der kun overgået af LG i crappyness.

0 0

Om brug af cookies