Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung - hvad står navnet for?

Samsung - hvad står navnet for?

Hvis du ikke ved hvad ordet Samsung egentlig betyder, så er der her en oversættelse, der kan hjælpe med.

Vi hører dagligt techgiganternes navn omtalt på Mobilsiden.dk og andre medier, men de færreste ved sikkert, hvad navnene reelt betyder. Apple har med navnet og deres dedikeret logo ikke overladt betydningen til fantasien, men anderledes er det med konkurrenten Samsung.

Samsung introducerer farveglade Smart Bulbs

Først og fremmest skal vi fastslå, at navnet Samsung er koreansk, da virksomheden jo er fra Seoul i Syd Korea. Derudover skal navnet faktisk opdeles i henholdvis “Sam”, der betyder tre, og “Sung”, der betyder stjerner. Det skriver phoneArena.

Symbolet med tre stjerner hedder på koreansk ‘hanja’, og signalerer altså at Samsung er stor, talrig og kraftfuld, hvilket ikke er det værste, at få indkodet i virksomhedens navn og DNA. På nuværende tidspunkt er stjernerne ikke at finde i logoet, men det har de tidligere været, som du kan se i billedet herover.

Kilde: phoneArena

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 06-04-2014 14:40:24

navnet samsung

det står for extrem topaurogance

- er du i tvivl så se dr udsendelsen kontant, det indslag hvor man undersøger samsungs skærme og tv hvor de er designet til at dø efter præcis 3 år (altså efter garantiens udløb )
fordi de bevidst bruger en skod transistor af den alle ringeste kvalitet...

i udsendelsen lykkedes det ikke at få samsung i tale - derfor den topaurogance der omtales fra mig i starten af mit indlæg

0 0
Michal 31-03-2014 13:19:06

utroligt Samsung ikke har sags

0 0
Steffen M 05-04-2014 17:44:57

Hvad blev der af resten..? ;-)

0 0

Om brug af cookies