Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung hyrer Mad Clown til at præsentere bæredygtigheds rapport

Samsung hyrer Mad Clown til at præsentere bæredygtigheds rapport

Samsung tager en bizar tilgang til deres bæredygtigheds rapport, den præsenteres af rapperen Mad Clown i denne korte video.

De fleste virksomheders bæredygtighedsrapporter er nogle kedelige væsener med en masse tal, grafer og måske nogle iscenesatte billeder som viser virksomhedens ånd og den massive investering i mangfoldighed.

Dette blev for kedeligt for Samsung der i en nærmest pinefuld video har hyret Mad Clown til at rappe lidt om deres statistikker der blandt andet viser at 40 procent af medarbejderne er kvinder, at de er familievenlige med mere. Seancen starter med ordene “Here we go again, Samsung to the rescue. Put wings to your dreams, everyone just listen.” Om det bliver endnu mere vagt og akavet i løbet af det halvandet minut videoen varer, kan du se nedenfor.

Den første video blev lagt op for et par dage siden men er sidenhen blevet markeret som privat, men der er naturligvis mange brugere på YouTube som har været hurtige til at kopiere den og lægge den op igen.

Samsung er kendt for at have nogle noget uortodokse metoder, blandt andet har de lige lavet et review af deres eget produkt, men denne video grænser i min optik til det bizarre, hvad siger i?

Kilde: The Next Web


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies