Samsung hyrer ny designchef med forbindelse til Apple

Der skal mere stil over Samsungs produkter, og derfor har de fundet en ny chefdesigner med en spændende baggrund

Samsung hyrer ny designchef med forbindelse til Apple

Den nye chefstrateg, når det kommer til design af Samsungs produkter kommer fra et firma i London, som hedder Tangerine. Mandens navn er Lee Don-tae, og firmaet han kommer fra blev grundlagt af Apples designmogul Jony Ive.

Samsung fortæller, at Lee ikke skal fokusere på et enkelt produkt, men i stedet holde opsyn med hele Samsung designindsats, og han får titel af blandt andet global designchef.

Læs også: Samsung vil slanke udskældt grænseflade

Lee er mest kendt for sit arbejde med business class-sæderne for British Airways, som han formåede at give plads til at ligge helt ned, samtidig med der blev plads til 20 procent flere sæder.

Koreanerne har allerede sat større fokus på design startende med Samsung Galaxy Alpha, der blev til en hel designlinje. Med Lee om bord er der en en mulighed for, at firmaets designs i fremtiden vil hælde mere over mod rivalerne fra Apple på grund af Lees forbindelse til Apples chefdesigner.

Sidste nye om historien

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden fulgte op på sagen. d. 15/1/2015 gik vi videre med temaet i artiklen Ericsson gengælder og sagsøger AppleKlik her og læs historien.. Se de seneste nyheder om emnet her.