Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung klaptelefon med Snapdragon 800 CPU spottet

Samsung klaptelefon med Snapdragon 800 CPU spottet

Samsung flirter tilsyneladende mere og mere med ideen om at bringe klaptelefonen tilbage, se nyeste bud her.

Nyeste bud på en klaptelefon fra Samsung, dog kun til det kinesiske marked formentlig.
Nyeste bud på en klaptelefon fra Samsung, dog kun til det kinesiske marked formentlig.

Samsung har på det seneste leget med tanken om at bringe klaptelefonen tilbage, senest med deres Golden model rettet imod det ældre publikum. Men nu ser det ud som om der også kommer en model med væsentligt flere kræfter.

 - Samsung Galaxy Folder: ny klaptelefon fra Samsung

I papirer til den kinesiske tilsynsmyndighed Tenna fremvises en smartphone med quad-core Qualcomm Snapdragon 800 CPU, 2 GB RAM, to 3,7 tommer Super AMOLED trykskærme - begge med opløsning på 800x480 pixels, et kamera på 13 megapixel (2 megapixel på fronten) samt Android JellyBean 4.3.

Kun i Kina

Herhjemme er der dog ingen grund til at få armene i vejret endnu, tilsyneladende er modellen kun til det kinesiske marked. Dog virker det som om at Samsung bruger flere og flere kræfter på telefoner med denne formfaktor, så det er ikke helt utænkeligt at vi på længere sigt kan se en genindførelse af klaptelefonen.

Er der andre end mig, der savner klaptelefonen?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 17-10-2013 10:34:44

Problemet med disse mobiltelefoner er at de kører et styresystem der ikke er opdateret til fysisk navigation. Jeg tror ikke vi ser clam shell telefoner blive populære før fleksible skærme gør at når man åbner telefonen så er det en stor skærm som man kender det fra traditionelle smartphones. Med det niveau teknologien er på i øjeblikket ser det ikke ud til at der går lang tid før det er muligt! :)

0 0
Henrik 14-10-2013 11:59:15

Nej....

0 0
14-10-2013 11:07:22

Tja, det hænder da at n86 kommer op af skuffen, jeg kan stadig godt lide den type mobiler, og syntes det er dejligt at se en ny "gammeldags" telefon.. Kom bare med flere af dem. Selvom skærmen på den her er for stor. Jeg ville ønske en klaptelefon med 3" skærm indvendig og fysisk T9 tastatur.

0 0
Om brug af cookies